fredag 17 februari 2012

Det är inte rättvist med stress

Här ligger jag i sängen och blir stressad fastän jag inte har ett dyft anledning till det. Största ska till Romme alpin och slinta på skidan idag. Nu gick han ut till bilen och om två minuter ska han vara vid skolan. Det är inte jag som ska känna mig stressad. Eftersom jag inte ville att Största skulle få det stressigt nu på morgonen så gick jag upp och gjorde i ordning kaffe i termos och mackor till honom. Ja ja, jag vet att han har fyllt 18 men jag är en snäll mamma fortfarande.
Nu har i alla fall åkt och min puls har gått ned. Jag la mig i sängen igen för att inte "mamma" för mycket. En 18 åring ska inte behöva få frågor om vantar och mössa och pengar och mössa under hjälmen och sånt där som lätt slinker ur mig så därför höll jag mig undan.
Idag är det fredag!

5 kommentarer:

Maria sa...

Ja ibland måste man hålla sig undan...jag riskerar att "mamma" min (odugliga) sambo ibland. Barnen är så små ännu så de kan gott "mammas" ett tag till

Fru Venus sa...

Jag "mammar" mina ännu, eller egentligen bara yngsta, bara av den anledningen att jag stressat ser på klockan hela morgonen. Fast det är ju bara när jag är sjuk och hemma, annars är jag ju på jobb och det ordnar sig alltid. Morgonkram raring!

Gafflan sa...

Nu kände jag igen mig väldigt mycket. Jag mammar väldigt mycket, speciellt den yngre (14 år). Jag borde sluta med det men det är svårt.

Maria sa...

Mamma är en livsstil som är svår att bryta.....

Shamrock sa...

Jag är imponerad av att han dricker kaffe redan. Jag är snart 50 och har inte börjat än