söndag 12 februari 2012

Någon?

Om några veckor ska vi resa bort. Ni som är tjuvar behöver inte försöka räkna ut när. Vi har larm på huset och dessutom kommer vi ha extra bevakning av stora starka karlar som flyttar in här när vi är borta.

Vi har inte ordnat djurvakt ännu. Det ingår inte i de där stora starka karlarnas jobb att ta hand om husägarnas djur annars hade vi förstås bett dem. Svärmor är med på resan så henne kan vi inte anlita. Kanske någon av er är villig att ta hand om två pigga marsvin och en sällskapssjuk kanin i en vecka? Annars ber vi grannen. Det har vi gjort förut.

Idag har vi takdropp. Solen skiner och värmer så härligt! Tyvärr ska jag inte gå ut idag. Vi måste fortsätta med det vi påbörjade igår. Om vi jobbar snabbt hinner vi kanske gå en promenad i eftermiddag.

4 kommentarer:

Shamrock sa...

de stora starka karlarna kanske har någon familj som gärna kan ta hand om små gnagare

Fru Venus sa...

Jösses vilken lista du hade, hur har det gått med den? Jag skulle gärna ta hand om Zelda, tror Totsie skulle gilla henne ;-)

jonna sa...

Jag vet en liten tjej som gärna hjälpt er men tyvärr funkar det inte med allergier i familjen! :/ Ja det är ju ingen hjälp att jag skriver det, men i alla fall.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Nej, det har de inte.
Fru Venus: Det går bra med listan. Zelda skulle vara tokig i Totsie. :)
Jonna: Ja, i alla fall. :/ Ni får komma sedan när det blir varmare ute och klappa på djuren. :)