tisdag 28 februari 2012

Det är så härligt när det är ljust ute

Nu är det ljust både när jag cyklar till jobbet och när jag cyklar hem. Skönt att slippa tänka på att ha fungerande cykellysen.
På jobbet är det en människa som tjatar om att jag måste fria till sambon imorgon. Jag friar väl när/om jag vill. Det känns väldigt förlegat att vi kvinnor bara ska få fria vart fjärde år. En fråga till er som är gifta: var det du eller din man/partner som frågade om ni skulle gifta er?
Nu ska jag börja med maten. Jag längtar efter att få flytta in i köket igen. Nu har vi kyl/frys i hallen och husgeråden i TV-rummet. Ikväll ska vi äta korv och tagliatelle.

4 kommentarer:

Maj Korner sa...

Det var som det mesta andra i vårt liv, ett gemensamt beslut. Och mest för att det var mest praktiskt eftersom vi skulle bygga ett hus tillsammans.

Ulrika sa...

Maken friade faktiskt. Och han fick ja av mig.
Ert kök blir jättefint, så himla snyggt. Jag hoppas dock att trappan blir lite snyggare och kanske mer praktisk än stegen som ni har nu.

Malde sa...

Säger som Maj Korner, ett gemensamt beslut eftersom vi blev med husbygge! Det är 28 år sedan på lördag
:-)

Singelmamman sa...

Jag friade och han sa ja. Och sen sa jag, visserligen 17 år senare, att jag ville skilja mig, då ville han inte samma sak. Men det blev som jag ville i alla fall.
Klart att du får fria vilken dag du vill.