lördag 18 februari 2012

Snön faller och jag med den

Vet ni att min "nygamla ärvda dator som varit Störstas" suger?! Det gör den! Markören hoppar hela tiden tillbaka och skriver in text några meningar ovanför så jag håller på att bli galen varje gång jag ska skriva ett inlägg för att det tar så inihelskotta lång tid att skriva när det är på det här sättet och så blir det en massa stavfel här och där eftersom jag inte har koll på vad som händer med texten.

Jag känner mig inte på humör idag. Hungrig är jag också. Sambon och Minsta äter på stan. Tonåringarna har precis vaknat. Det är 1000 saker som behöver göras innan jag lägger mig ikväll. Nu vill jag att någon kommer hit och styr upp det här, Arga Snickarn eller någon annan handlingskraftig människa. Någon som säger åt mig att rycka upp mig och komma igen. Den ska lova att allt blir bra också - helst. Nu känner jag mig väldigt tvivlande till de projekt som pågår här hemma med kök och hall och trapp osv. 

Nu ska jag gå och skruva ned en skena i taket och sedan ska jag flytta två garderober och när jag har gjort det ska jag byta batterier på mig själv till sådana duracell som bara går och går och går. 

7 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Kan han städa, Arga snickaren? I så fall kan du skicka hit honom efter att han varit hos dig. Inte för att jag inte kan städa själv, men jag vill inte.

Knasterfaster sa...

Nilla: Nej, han kan bara snickra och bli arg. Han har inte kommit hit ännu och ingen annan hjälpande hand heller.

Karin sa...

Arga snickaren var det ja'.. Honom har jag önskat hit många gånger! Trodde bergis det var han som knackade på dörren häromkvällen men det var bara någon bredbandsförsäljare. Hur orkar de?

Jag tror det behöver bli både vår, värme, solsken och syrenknoppar innan lusten att städa möjligen infinner sig!

Shamrock sa...

jag är bra på att styra upp - bara jag slipper att utföra själva arbetet

Fru Venus sa...

Ska jag ta tåg eller flyg?

Mika sa...

Har du en sån där mus under tangent bordet? Jag har en sån på mon bärbara och kommer jag åt den med tummen så hoppar markören upp i stycket och bryr sig inte alls om att min manöver var helt oavsiktlig.

Singelmamman sa...

Jag har mest suttit och tittat på allt jag borde städa här. Det är lite rofyllt när jag lyckas förtränga att jag borde.