söndag 12 augusti 2012

Dilemma!

Har blivit medbjuden på mitt livs första Friskis och Svettis-pass ikväll kl. 17. Säger man ens Friskisk och Svettis? Heter det bara F&S kanske? Eftersom jag vet så lite så om dem så tittade jag in på deras hemsida. Det gjorde mig bara förvirrad och nervös. Tur att jag har någon att hålla i handen när jag går dit första gången.  Mitt stora dilemma just nu är att F&S(?)-passet krockar med OS-FINALEN I HANDBOLL!!! Jag vill göra bägge sakerna lika mycket. F&S för jag behöver verkligen komma igång och röra på mig och borde inte skjuta upp någon form av träning ens en sekund ytterligare. Mätte mitt blodtryck i fredags och det var 134/92. Det är inte bra. Jag vill väldigt gärna träffa min blivande F&S-träningspartner också för det var alldeles för länge sedan som vi träffades senast. Dessutom är jag den enda hon känner som är mörkhårig och som har en kanin. Men OS är ju bara vart fjärde år... Jag tycker det är kul att titta på handboll. Det är lite rock över den sporten tycker jag. Väldigt mycket aktion. Inte så där stillastånde som det är i fotboll. Det är inte bara i Tv-rutan det rör sig. Sambon är också väldigt rörlig och verbal under matcherna. Det är nästan lika roligt att titta på honom! För hans säkerhet så behöver jag nog vara hemma och bevaka honom under matchen så att han inte dånar av eller så. Dessutom läste jag på F&S hemsida att de har "Ny chans i höst" "Move your buddy" under vecka 35 och 36. Då får man bjuda in en vän att prova på helt gratis! Om min vän tar med sig sin "buddy"=mig så har hon chans att vinna fina priser! Jag tar tar en rask promenad för blodtrycket idag och ställer in F&S ikväll för att titta på handbollsfinalen/sambon. Gör jag rätt eller fel?

Jag har meddelat min vän att jag inte kommer både via WF och sms. Ska jag skriva det på FB också?

7 kommentarer:

JaanaM. sa...

Som ledare på Friskis och Svettis säger jag så klart att du ska gå på passet, helst ska du pröva flera gånger. Första gången kan kännas förvirrad, sen är man fast. ;)
Och det är ju långt att skriva Friskis och Svettis så F&S går bra... :)

Shamrock sa...

Jag tycker att du gör rätt som kollar OS. Det kan beror på att jag inte gillar F&S. Har lite svårt för det där att man står i en ring runt ledaren - det känns lite skolgympa...

Siffrorna i blodtrycket säger mig ingenting. Jag vet att jag har lågt blodtryck och att de säger några siffror varje gång. Men har ingen aning om vilka siffror det är

Singelmamman sa...

Jag tycker att du gör helt rätt. Du behöver inte skriva på FB också. Din buddy med kanin har säkert nåtts av meddelandet nu.

maria sa...

Kolla handbollen. Går inte i repris.

h sa...

Om du tränar går väl blodtrycket upp ännu mer?

Anonym sa...

Helt rätt beslut! Raska promenader är inte att förakta och friskis&svettis finns kvar, Sverige i handbollsfinal i OS får man inte uppleva så ofta!

nillas liv på pinnen sa...

Haha.

Vecka 35 och 36 kommer jag och hämtar dig, moahaha. Zelda får också följa med.