söndag 5 augusti 2012

Överraskande trött

Tycker inte att jag gjort särskilt mycket idag. Har mest hållit mig undan. Ibland har jag fått stå och tittat på när Sambon jobbat och stått i. Han tycker om att jag gör det. Tror jag. Han ropar på mig när jag att jag ska komma. "Stå inte bara där" säger han när jag har kommit. Ibland säger han "gå inte bara nu". Så idag har jag försökt att inte bara stå och gå. Det gick väl så där... Jag grävde lite. Då gick sambon in. Jag la fyra trädgårdsplattor i gropen som jag hade grävt och sedan gick jag in. Sambon tycker att jag är duktig på plattläggning.

Minsta tyckte att vi skulle baka en Budapeststubbe idag eftersom flicka S åker hem imorgon. Så då bakade jag en sådan. Med hallon och blåbärssylt i grädden istället för mandarinklyftor. Vi var åtta stycken som åt tårta och firade flicka S:s hemfärd. Mellans kompisar Kompis O och Kompis E hjälpte oss att fira och äta tårta. Ja, egentligen firade vi inte förstås. Det känns väldigt tråkigt att Flicka S ska åka hem. Hon passar in så bra här. 

Flicka S vill ta med sig Minsta och Zelda hem. Det får hon inte för mig. Kanske Minsta förresten... 

Till middag åt vi varm potatissallad, rödbetor och lammkotletter. Receptet på potatissallad hittade jag hos Martha-mildred-blogg men jag la till och drog ifrån en del ingredienser. Jag la bl.a till majs och oliver i min sallad. Det blev en kotlett och lite sallad över så jag har en supersmarrig matlåda att ta med till jobbet imorgon!

Om ni undrar varför jag är så dålig på att kommentera på sistone så är det för att min dator är utlånad. Det är så tröttsamt att kommentera från mobilen.

Sambon, Minsta, Mellan, Flicka S och Kompis O är ute och joggar tillsammans. Jag nöter soffan och tittar på OS.

Nu är jag väldigt trött. Vem ska tömma diskmaskinen innan jag går och lägger mig månntro...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag älskar verkligen ditt sätt att skriva! Håller helt med att det är jobbigt att kommentera och skriva från mobilen. Dessutom är jag visst anonym just nu. Märkligt.
//Singelmamman

nillas liv på pinnen sa...

Det bästa med diskmaskiner är att man kan tömma dem på morgonen om man vill.
För övrigt håller jag med Singel om allt.

Knasterfaster sa...

Anonyma Singelmamman: Tack! Nu har jag fått tillbaka min dator.
Nilla: Tack! Jag vill aldrig tömma diskmaskinen på morgonen.

Mika sa...

Man kan också låta bli att tömma den... Bara ta tallrikar och sånt direkt ur maskinen när man behöver det. Min sambo vill ha två diskmaskiner... En som han kan plocka ur och en som han kan sätta smutsig disk i. Listiga han!

Knasterfaster sa...

Mika; Om vi hade två diskmaskiner så tror jag att de skulle komma i otakt med fyllandet och plockandet i alla fall. Kan inte ni pröva och se om det fungerar.