måndag 13 augusti 2012

Så 1900-tal

Det mesta jag och Sambon gör och säger är så 1900-tal enligt Minsta. Vi lever faktiskt på 2000-talet får vi höra av honom lite nu och då.

Vid middagen idag så hade Minsta en tråkig attityd. Det är väl något prepubertalt. Han tror själv att han är cool. "Skicka hit juicen" sa Minsta med en suck och jag tror att han även han himlade med ögonen. Sambon och jag bytte ögonkast och Sambon tog till orda. Det låter trevligare om du säger "kan jag be och få juicen?" Ahmé de är såå 1900-tal svarade Minsta. Då sa Sambon att om det är 2000-tal att vara otrevlig så struntar jag i att skjutsa dig med bilen till fäktningslägret imorgon, Då får du cykla dit själv med din packning. Hur ber man att att få juicen på 2000-talet? Skicka juicen, tack sa Minsta.

En stund efter middagen kom Minsta till mig och frågade om jag trodde att han skulle få skjuts till fäktningslägret imorgon...

Ytterligare en stund efter det beordrade han mig att packa åt honom! Så käftade vi en stund om det. Jag tyckte att han kunde packa själv och han tyckte att jag var slö och bara satt och bloggade hela tiden! Själv satt han och tittade på reklam på TV...


4 kommentarer:

Maria sa...

Bra sagt av Sambon.
Vår största är otroligt nosig emellanåt och det är så tråkig stämning här hemma ibland på grund av det. Varje gång vi tror att vi nått fram visar hon attityd igen.
Troligtvis var jag inte bättre själv när jag var i hennes ålder men det är ju faktiskt ingen tröst just nu.

Hoppas Minsta tänker över det hela på lägret.

Singelmamman sa...

Klart att han ska packa själv! Och vill han ha skjuts får han tänka sig för hur han låter. Jag säger också till hemma när jag tycker att tonen är för tråkig.

Malla sa...

åh, jag känner på ngt vis igen det där...

Malde sa...

Känner igen!