tisdag 7 augusti 2012

Lite mer jäklaranamma


Det här är är dagens känsla

Önskar att jag var lite mer som Socker-Conny på bilden här ovanför. Jag prövade stilen på Mellan tidigare ikväll.  Mellan hade lagt ifrån sig en kofot (egentligen ett bräckjärn)  precis utanför altandörren. Jag vill inte så gärna ha inbrott så jag tyckte att det låg olämpligt där. Jag plockade upp kofoten och galopperade ut till Mellan i garaget. Jag svingade kofoten bakom ryggen på honom (han satt framför sin dator) och så sa jag "med en schysst kofot kan jag slå hela världen med häpnad!" Mellan tittade lite förvånat på mig. Jag la ifrån mig kofoten och gick in igen.
Annars så...
Idag har jag undrat lite över hur mycket tid får man ägna åt privata telefonsamtal på arbetstid. Om ni skulle fråga mig om den saken så skulle jag svara max fem minuter per dag. Vi har 15 minuters rast på förmiddagen och 15 minuters rast på eftermiddagen samt 30 minuters lunchrast. Rasterna är obetalda. Självklart får vi göra vad vi vill på våra raster.
Synd att ni inte hade några idéer om vad jag kan göra på mina kvarvarande semesterdagar. Jag vill väldigt gärna vara hundvakt känner jag. Jag tycker väldigt mycket om djur nämligen. 

6 kommentarer:

Maria sa...

Nu har du fått några idéer av mig. Jag vet inte om du gillar dem men det är idéer ;-)

Singelmamman sa...

Kan inte Nilla behöva en hundvakt nu när hon ska ut och signera sin beiga roman i landet?

Shamrock sa...

haha - jag hade velat se dig svinga kofoten och säga "med en schysst kofot kan jag slå hela världen med häpnad!" OCH jag hade velat se Mellans reaktion (även om den inte verkade vara så begistrad)

h sa...

Tror mellan var mest förvånad över att du trodde han skulle reagera. Han är väl liksom van vid dig nu. ;P

Cina sa...

Haha! Ja. De blir förvånade över sina föräldrar ibland, de "små liven".... Jag tyckte du hade en poäng där!
Kattvakt?????? Har en att låna ut ett slag så jag får sova på nätterna.....

Knasterfaster sa...

Maria: njaa, inte precis de idéer jag ville ha
Singelmamman: Jo, det kan hon behöva! Hon behöver en caddie som leder hunden, bär böcker och pennor och som gives insightful advice and moral support.
Shamrock: Kom hit så gör jag om det!
Helena: Han är väl liksom det.
Cina: Hej! Tyvärr är både jag och Mellan allergiska mot katter.