söndag 18 november 2012

Jag är inte i Thailand

Min promenadkompis är på en 10-dagars utbildning i Thailand. Hon åkte i tisdags. Största promenerade 6,2 km med mig ikväll. Sedan den 15 september har jag gått 10 raska promenader. Totalt har jag gått mer än 55 km.    
Sambon och jag var på Ikea idag. Vi handlade inte något (mer än två varsina korv med bröd vid utgången). Hemskt deprimerande ställe det där. Det var vi rörande överens om. Vi var på Jysk också. Där köpte jag sytråd. Sedan var vi på (vårt andra hem) Bauhaus. På Bauhaus köpte vi lite grejer, en dunk, en slang, slangklämmor och en tappkran till dunken. Vi tittade på duschkabiner. Den vi vill ha kostar 11995 och kommer från Svedbergs. Killen vi pratade duschar med hade sovit sig igenom procenträkningen på mattelektionerna i skolan. Han visste inte hur man räknade bort 20 % på ordinarie pris. Sambon och jag bestämde oss för att inte beställa duschkabin idag. Mig händer det något extra i kassan nästan varje gång jag handlar. När vi stod i kassakön på Bauhaus stod jag och funderade på vad som kunde tänkas ske när det blev vår tur att betala dunken och den andra grejerna. Det hände inget roligare än att kassören var tvungen att byta kvittorulle. Sambon ångrade att han inte hade bett mig gå på ut. 

Ikväll åt vi söndagsstek med klyftpotatis och gräddsås till middag. Minsta gav mig beröm för såsen. Minsta är fortfarande inte frisk. Han hostar förskräckligt och ska vara hemma från skolan imorgon också. 

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Man kanske skulle ringa Bauhaus och erbjuda sina tjänster?

Susjos sa...

Låter som en aktiv dag :)

Knasterfaster sa...

Nilla: Ja gör det! Då blir de nog glada på Bauhaus!
Susjos: Nja...inte så värst. :)

Shamrock sa...

Du skulle nog behöva åka till IKEA tillsammans med mig så att du får se hur mysigt man kan ha det där