tisdag 27 november 2012

Talande tystnad

Ni uppmuntrade inte mina konstnärsplaner och inte min karriär som krokimodell heller. Det var bara en man som kommenterade och gladde sig över mitt förra inlägg. Ni andra blev förstås förstummade av nakenchock.

Här regnar det snö. Mitt halva huvud (jag har ett helt huvud men ena sidan) var stelfruset när jag kom hemcyklande för en stund sedan. Det regnsnöade bara från ett håll och snön la sig som en extra basker över cykelhjälmen. Idag hade jag reflexväst så om jag hade cyklat ned i ett dike på vägen hem så hade jag inte varit så svår att hitta.

Mellan är och tränar inför O helga natt. Konserten sänds som vanligt på Tv4 i julhelgen. Han ringde mig på jobbet idag och undrade om jag visste om vi hade någon pälskrage hemma. Zelda svarade jag men sen sa jag att jag bara skojade. Någon pälskrage/pälshalsduk eller liknande äger vi inte. Det sa jag. Det var synd tyckte Mellan för han behövde ha en sådan till repetitionen ikväll. Jag undrar när de fick den informationen. Framförhållning och planering intresserar honom inte. Just nu är han mest intresserad av stickning. I morse när jag gick in på hans rum för att väcka honom var han redan vaken. Han låg i sängen och stickade på sin socka!

Nu måste jag laga middag. Vet inte säkert men jag tror att det bara är jag och Största som är hemma. Sambon kanske är på gymmet och Minsta är på fäktning.

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Se kommentar på förra inlägget. Konstigt att inte fler såg det jag såg. Märkligt är ordet. Ja, eller konstigt kanske, eftersom jag först skrev konstigt. Eller jag skrev inte konstigt utan bara själva ordet konstigt i andra meningen.

Nu blev du nog glad för den här kommentaren som klargjorde så mycket.
Och tack för att du kan hundvakta Bosse. Synd bara att det är så långt att åka bara..

Fru Venus sa...

Jag fuskade lite igår, ska kolla.
Vad ska han med en pälskrage till?

Shamrock sa...

vi har samma humor - jag hade oxå svarat Zelda... Nu måste jag läsa vidare om din nakenchock så jag rullar ner i bloggen, hej