tisdag 20 november 2012

Jag bantar inte

Jag har slutat äta chips. Framförallt fredagschips har jag slutat med men jag äter inte chips de andra dagarna heller. Minns inte när jag slutade med det men det var nog 6 - 7 veckor sedan. I fredags åt jag chokladöverdragna popcorn istället. Det var gott!
De senaste veckorna har jag tyckt att min fluffmage har minskat lite. Kanske en effekt av promenader och chipsstopp inbillade jag mig. Jag vägde mig på jobbet idag och jag vägde exakt lika många kilon som när jag vägde mig senast för ett par månader sedan. Det var väl märkligt? Jag blev besviken på den där vågen. Nu när jag kom hem så kom jag på att jag vägde mig med nycklar, larm och mobil i fickorna. Det gjorde jag inte sist. Jag tror att jag t.o.m tog av mig skorna när jag vägde mig sist. Ja, det gjorde jag. Då har jag gått ned flera hundra hekto! Hurra för det!

6 kommentarer:

JaanaM. sa...

Tänk att små förändringar kan göra förändring! Först i små mängder, men så småning blir man förbluffad hur en stor föränding kunde ske. :)

Fru Venus sa...

Chips (potatis, pasta, bröd) ger ofta fluffmage. Jag äter bara rotsakschips - så gott - men väldigt sällan. Vågen och jag är inte riktigt samspelta för tillfället så den är förvisad under byrån.

nillas liv på pinnen sa...

Flera hundra hekto...? Hm.

Osloskånskan sa...

Bra jobbat såklart! Natta' på dig!

Jenny sa...

Prova väga dig naken och nybajsad på morgonen!!! Det är bra för hektona.

Knasterfaster sa...

Jaana Oh: Sant!
Fru Venus: Din våg borde skämmas. Ta inte fram den förrän den är snäll mot dig igen.
Nilla: Hahahaha, nej! ...haha.
Oslo: Jag vet, jag är bäst när det gäller. Natti.
Krakel: Vågen står på jobbet. Bajsa kan jag göra hemma men jag vet inte om jag vågar klä av mig naken på jobbet.