onsdag 20 mars 2013

En liten etta

Ibland fantiserar jag om att flytta till en etta. En med kokvrå sovalkov och fransk balkong. Där skulle jag bara ha det allra nödvändigaste och en bäddsoffa för gäster. Jag skulle inreda smart på liten yta. Det är bara en fantasi. Troligtvis är det något jag aldrig någonsin kommer att göra. Det är något som jag egentligen inte vill göra. Jag bara fantiserar om det. Som en sexuell fantasi. Man kan tänka på att göra det men skulle aldrig för sitt liv någonsin göra det.

I min fantasi-etta har jag ett kylskåp fyllt med bara sådant som jag tycker är gott. När jag blir sugen på något som jag vet att jag att har handlat hem så finns det kvar i kylskåpet.

5 kommentarer:

Nica sa...

Låter inte alls dumt det där! En liten fin etta. Där man får inreda själv, bestämma själv, städa själv (dvs bara ens egen skit) - och äta det man vill själv :)

Osloskånskan sa...

Är vi tvillingar i själen tro?

Osloskånskan sa...

Är vi tvillingar i själen tro?

Knasterfaster sa...

Nica: Visst låter det underbart?
Oslo: Det tror jag att vi är!

Fru Venus sa...

Jag hade - eller har fortfarande ibland - en tanke på att bo i en liten etta en vecka i månaden. Bara göra det jag vill, äta vad och när jag vill och slippa tjafs och passande på andra. Nu är vi snart bara två och då tänker jag inte på det lika ofta, men visst skulle det vara skönt...