tisdag 19 mars 2013

Det fattas mig!

Igår skrev jag det här årets bästa inlägg. När jag var nästan klar med texten var jag tvungen att springa till köket för att ta ut något ur ugnen. När jag kom tillbaka var texten försvunnen från surfplattan. Det är inte första gången det händer. Plattan går ner i sparläge och när jag aktiverar den igen så har texten försvunnit, bara rubriken står kvar. Igår var det särskilt surt eftersom jag hade skrivit långt och länge. Blev frustrerad och ledsen och orkade inte skriva om allt igen. Inlägget handlade bl.a om sexuella fantasier. Mina alltså. Det var bara en liten del av inlägget. En liten parentes, en liknelse för att ni skulle förstå det jag egentligen skrev om. Nu skrev jag om det här för att ni skulle bli nyfikna. Haha. Jag kan inte skriva om inlägget idag. Det skulle bli hopplöst tråkigt. Igår när jag skrev var jag inne i ett flow och det är jag inte nu.

För att ni inte ska spricka av nyfikenhet så kan jag avslöja min fantasi. Ja, alltså det har varit min fantasi. Men det är det inte längre. Det var länge sedan jag hade sådana fantasier. Kom ihåg att det är en fantasi. Ingenting som jag faktiskt har velat göra i verkligheten. Här kommer min fantasi. Jag fantiserade om att göra "det" under ett bord. Ja, det var faktiskt allt. Ok, lite till då. Bordet ska ha en duk som går ned till golvet så att det inte syns att jag och någon är under bordet och gör "det". Det ska pågå en fest i rummet. Typ Nobelfesten. Den här fantasin hade ingenting alls att göra med inlägget jag tänkte skriva igår.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Nu är också jag sur. Att jag är snuvad på ditt inlägg. Men dagens inlägg är en väldigt god kompensation för mig.

Mina dagar sa...

Det fattas mig också nu!! Men OM flowet dyker upp igen så, snälla plita ner ALLT igen!

ha ha ha...på typ Nobelfesten, gud så kul och pirrigt ;-)

Kram

Aurora sa...

Vet precis hur det är. Inte med fantasierna men jag hade klarat en nivå i candy crash igår och datorn la av precis då. Kram

Malla sa...

ånej så drygt! och sen när man försöker skriva om det så blir det inte sådär bra som det var första gången!

Knasterfaster sa...

Singelmamman: jag hittade inlägget igen. Det var inte så värst...
Eva: Kan inte återskapa mina tankar tyvärr. Jag hittade början på mitt inlägg. Det är ett om "en liten etta".
Aurora: Datorer ska inte göra som de själva vill.
Malla: Nej, det blev inte bra alls.

Fru Venus sa...

Hoppas du kommer ihåg allt igen, någon dag :-) Din fantasi är inte illa. Jag har lite samma, men på en strand bakom en buske ;-)