tisdag 26 mars 2013

O som i olust, oinspirerad, och orkeslös

Tänkte laga middag för en stund sedan men tappade lusten helt när jag såg disken som samlats i köket under dagen. Röjde undan lite så  att jag precis fick plats med en skärbräda och ropade på Minsta att han skulle komma och tömma diskmaskinen som var full med ren disk. Minsta kom insläntrande i köket och började bläddra i Linas recepthäfte. Här finns inget jag vill ha sa han surt och försvann från köket utan att tömma diskmaskinen. Då lämnade jag också köket. Nu sitter jag här och väntar in (mat-)lusten. Den lär inte dyka upp.

Sambon är på hockeymatch. Största lagade lunchen till sig och sina bröder. Mellan hör inte att jag ropar. Minsta vägrar äta Linas och vill bara ha pizza. Jag måste messa Mellan att han får laga middag ikväll. Jag orkar inte gå upp till övervåningen och be honom. Måste bara ladda min mobil först.

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Du har all min sympati. Och jag känner sååå igen mig.

Shamrock sa...

Vårdepp hör jag. Kom ner och hälsa på mig ett tag så går vi på Hurtigs och äter soppa

Aurora sa...

Förstår dig precis. Förstår inte varför;) "Strejka" du en stund till. Någon gång blir familjen hungrig och undrar varför ingen mat är färdig. kram

Knasterfaster sa...

Singel: vissa dagar vill jag inte ha i repris
Shamrock: Var det där vi åt senast? Åh, gärna!
Aurora: till slut åt vi tunnbröd med philadephiaost, tacokryddad köttfärs (kvar sedan i fredags), ruccola, paprika, körsbärstomater och riven ost. Gott!

Fru Venus sa...

Tror vi behöver ha en träff snart vännen :-) Älskar hur du tänker ibland, så sunt! ;-)