fredag 1 mars 2013

Sol på min semesterdag

Solen skiner på min semesterdag. Det är tur att jag inte har putsat fönstren på länge för om jag hade haft rena fönster hade jag blivit helt förblindad nu.
Igår var jag hos en frisör på en salong som jag inte varit på förut. Jag hade en kupong som gav 50 % på klippningen där. Ägaren är över 65 (osäkert på med hur många år), har blekta dreadlock ned till knäna och plutmun (opererad? troligen). Jag hade tur och blev klippt av Julia. Julia såg vanlig ut. Hon fick fria tyglar i mitt hår. Helt galet, jag vet men ibland goes Knasterfaster wild and crasy. Ibland. Julia tyckte att jag skulle ha en Eva Dahlgren-frisyr. Det har jag nu men med min naturliga hårfärg, inte blond. Klippningen kostade 250 kr. Jag köpte 7 g hårpuder för 220 kr... Inga kommentarer.
Den här solen förresten. Den ställer till det för Sambon. Han hade inte räknat med sol på söndag. Han har inga längdskidåkarglasögon. Jag sa åt honom att ta sina nya googels (utförsåkarskidglasögon). Han tror att de andra skidåkarna i spåret kommer att skratta åt honom om han har dem. Som om jag tror att jag ska åka snabbt sa han. Ja men åk lite fortare då sa jag. Du bara driver med mig sa Sambon. Gör jag väl inte.
Det är 1 mars idag!!!

3 kommentarer:

Malla sa...

yes nu är det mars!!
och sol här med, tidigare vräkte snön ned men dengav sig, tur det!

Mina dagar sa...

Åh,så härligt med en solig och ledig dag:-)
Njuuuut!

Singelmamman sa...

Nu kommer våren!