lördag 16 mars 2013

Vad menar folk egentligen då de säger att de sover länge på helgen?

Jag har sovit borta inatt. Värdinnan brukar sova länge på helgerna. Det gör jag med sa jag, oftast. Alltså först sover jag väldigt kort och vanknar redan vid 06-tiden. Då läser jag en stund. Hemma går jag upp och sätter mig i soffan. Sedan brukar jag gå och lägga mig och somna om efter en timma eller så. Det är otroligt skönt att krypa ner i sängen igen efter att ha varit uppe en stund. Har ni provat det? Sedan sover jag kanske till någon gång mellan 8 - 9. Om min svärmor säger att hon sovit förskräckligt länge på morgonen så kan ni ge er på att hon ändå varit uppe sedan före 07. Mellan, min son, kan utan problem komma upp och äta frukost vid 14.30-tiden.

Jag ska gå upp nu. Värdinnan visade mig ett välfyllt kylskåp igår kväll. Det lockar. Jag får förse mig sa hon. Det blev mycket kvar av efterrätten som vi åt i går kväll. Mums! Den ska jag äta till frukost. Det ska bli spännande att se vad jag hittar mer.

5 kommentarer:

Mina dagar sa...

Godmorgon!
Kul att sova hos en kompis,händer ju inte så ofta (pratar nu för mig själv)
Hoppas du hittar nått riktigt smarrigt i kylskåpet!
Ja här hemma ligger sambon o sover,dottern gör som du och jag är vaken. Nu mot kaffebryggaren.
Ha en fin lördag!
KRAAAM

Singelmamman sa...

Jag kan sova länge. Nästan till 12 ibland.

Tina sa...

Jag kan oxå sova länge när jag är ledig.. Till 12 om jag är trött ;o)
För när jag jobbar sover jag 4-6 tim per natt vilket är alldeles för lite.

Anonym sa...

Går jag upp före 9 en helg då har jag gått upp tidigt!

Fru Venus sa...

Förr sov jag till nio, det var sovmorgon det. Nu blir jag väckt mellan 11 - 12 och är dödstrött. Sover ikapp veckorna på helger. Dumt men behövligt.