lördag 14 september 2013

Väckning


Vad tror ungdomar att väckningsfunktionen i mobil är till för? Kanske de tror att den är till för lilla rara mamman att ligga och lyssna på i repeat i arla morgonstund. Mellan har aldrig gjort någon koppling till vad funktionen verkligen är till för.

Summa sumarum var vi sex personer som åt middag här igår kväll. Jag fick en kebabrulle. Mellan cyklade hem till en kompis strax innan jag gick till sängs. När hans mobil väckte mig förstod jag att han hade kommit hem igen under natten. Jag lokaliserade mobilen och Mellan till under en filt i soffan, förmodligen hamnade Mellan där för att Störstas kompis
lånat hans säng.

Inatt har jag vaknat en gång i timman utan väckarklocka. Jag vaknade kl 01, 02, 03, 04 och 05. Mellan 05 och 06 läste jag Gul utanpå av Patrik Lundberg. Jag läste ut den. Jag somnade om strax efter kl 06 och sov tills jag väcktes av Mellans mobil vid 07-tiden.

4 kommentarer:

Anki sa...

Lite hackig natt på något sätt! :-)

Hoppas du får, orkar ha, en fin dag!

Fru Venus sa...

Jag har också varit uppe med ett par timmars mellanrum i natt igen. Tror jag har pinkeribekymmer.

Shamrock sa...

Det är så jobbigt att vakna så där under natten. Hoppas att du får sova ordentligt i natt. Vilken fin bild du har fått nu, har du läst "Ur en kos dagbok"?

Knasterfaster sa...

Anki: jag har haft en härligt slapp dag!
Fru Venus: stackare! Pinkbekymmer har inte jag, bara svårt att sova när Sambon är bortrest.
Shamrock: Många gånger!