söndag 27 oktober 2013

Festligt eller komiskt, sorligt eller tragiskt

Trots allt så har Sambon och jag roligt tillsammans (då och då). Vi har samma humor. Idag har vi både ätit lunch OCH fikat på stan för att muntra upp oss. Vi tycker till exempel att det är komiskt att så många, från småbarn till åldringar, har likadana jackor på sig. Var och varannan som var på stan idag hade Jackan på sig. Lite olika färger och prisklasser förstås men samma modell. Jag skulle vilja utfärda en Foppatoffel-varning över dem. Lite som "miljoner flugor kan inte ha fel......" Jag tycker att män över 75 år är snygga i dem. Jackan får dem att se ungdomliga ut. Det känns kanske tryggt att ha dem, som att köra Volvo.
Förra torsdagen dog min moster, 97 år och 1 månad gammal. Klar i huvudet till slutet. Min morbror ringde och berättade det igår. Nu har han inga syskon kvar i livet.
Livet är oändligt många ekvationer. Vissa problem går att lösa, andra inte.

4 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Ja, en oändlig radda ekvationer ... :)

Gafflan sa...

Massa ekvationer.
Kram

Susjos sa...

Är det DEN jackan...lättdunsjackan i olika färger? Jag som trodde jag skulle bli lite ensam om att köpa en cerise sådan, men döm om min förvåning då jag åkte in till stan och ser var och varannan dam över 50 i likadan jacka och Färg!!!! Suck..vad har jag gjort! ?

Singelmamman sa...

Den jackan är precis som du skriver motsvarigheten till Foppatofflor. Men den verkar skön och så är den inte så otymplig som andra jackor.