onsdag 3 september 2014

Det rör på sig

Alla bara skiljer sig och gifter sig och flyttar och står i. Det är bara jag som är kvar i det gamla. Fick brev från en f.d arbetskamrat idag. Hon och hennes man håller på och tömmer sin stora villa för att flytta in i en hyreslägenhet på 60 kvm. Jag får lite känslan av Askungens styvsystrar som försöker få in sina stora fötter i den lilla skon. Det går om man gör det brutalt. 

Största och jag har köpt en bäddsoffa för 255:- på Erikshjälpen idag. Vi kunde inte ta med den hem på cyklarna så vi får be Sambon hämta den med bil på lördag.  Största handlade en virkad duk och två ölstop också. Finfina grejer!

Igår hade festkommittén (jag och två till) ordnat aw med picknick och tävlingar med fina priser (en tvål, en burk hounung och en flaska alkohol). Endast 6 stycken av cirka 30 arbetskamrater kom på denna festliga tillställning. Stackars de som inte var med. De fick t.ex inte se manliga atleter rusa upp och ner för en mördarbacke.

1 kommentar:

Maria sa...

Vad tråkigt med så dålig uppslutning när man fixar nåt roligt. Jag och en kollega fixade fest för ett tag sen med lekar, mat och musik. Dit kom 24 av 150 - skitdåligt!!