söndag 14 september 2014

Jag har fortfarande inte bestämt mig

Jag är en av dem som först på valdagen bestämmer vilka partier som ska få min röst i riksdag, kommun och landsting.  Det kan bli samma parti som får min röst eller tre olika. För sån är jag. Jag väger oftast inte över åt något håll i sådana där valbarometrar utan det brukar visa sig att jag håller med alla partier lika mycket med undantag för SD för dem sympatiserar jag väldigt lite med har det visat sig. Så jag vet vilket parti jag inte ska rösta på i alla fall. Jag tänker kryssa dvs. personrösta. Då går jag inte på utseendet utan på åsikter. För det är insidan som räknas.  Ålder tycker jag är bra också, gärna lägre. Lägre än min t.ex. Det är bra.

Just nu överväger jag att ge min röst till dem som inte har prackat på mig ett endaste reklamblad. Moderaterna ligger därför risigt till för de har nästan på egen hand fyllt mina återvinningskassar med all sin reklam. De är också de enda som har varit här och ringt på. Jag fick en kokbok och bakade ett högervridet bröd som smakade sådär.  De vann skolvalet på Minstas skola vilket jag inte tyckte var förvånande eftersom skolan ligger i öfwre. Vi bor i nedre. Det bor många gamla moderater i öfwre. De Nya Moderaterna har inte råd att bo där.

Till nästa val räknar Största och jag med att vi har hunnit etablera PartiPartiet.  Då kan ni rösta på mig för i PartiPartiet är det jag som är ledare. I PartiPartiet tar vi allt det bästa från alla partier så att våra åsikter överensstämmer med partiprogrammet till 100%.

2 kommentarer:

Shamrock sa...

PartiPartiet är nog det enda som inte skickat reklam till mig. Alla andra har vräkt på mig olika informationsblad och annat

Singelmamman sa...

Jag skulle kunna tänka mig att rösta på dig.