tisdag 31 mars 2009

Oväder över berg- och dalbanan

Idag har vi haft verksamhetsplaneringen på jobbet. Det kändes som att det bara staplades en massa ord på varandra. Om vi gör allt det som vi sa att vi skall göra så kommer det att bli bra men jag är rädd för att vi bara säger en massa utan att mena vad vi säger... Det finns ingen gnista, åtminstone har jag inte så mycket gnista. När jag tänder så är det någon som snabbt släcker mig igen. Min strategi idag var att inte säga så mycket. Jag sa endast några få men väl genomtänkta saker istället. Ja, det är väl så jag brukar funger vid möten iofs men idag var det alltså min strategi att säga ännu mindre och vara ännu mer välgenomtänkt. Jag tror jag lyckades bra med det.

Var på kör ikväll och det var härligt! Mycket skratt! Det låtter maffigt tycker jag. Jag vet inte hur jag själv låter men vi är så många som sjunger så det spelar ingen roll hur jag låter...
Middag hos svägerskan innan kören eftersom jag satt kvar och arbetade länge efter vp:n.
Vi hann inte prata så mycket om hur hon har det eller mår. Det är fortfarande mycket som förvånar då hon berättar om sin ex-sambo. Varför vårdar han inte relationen med sina barn bättre t.ex.? Svårt att förstå detta. Klar att jag är partisk.


Inga kommentarer: