fredag 20 november 2009

Lunchdate idag


I dag hade jag lunchdate med sambon. Vi åt på Paco´s. Det är mysigt att smita ifrån jobbet så där och bara få vara vi två en stund. Det känns som om vi gör något otillåtet när vi är på restaurang bara han och jag, utan barnen eller några andra som stör oss. Ibland känns det som om att vi inte hinner prata med varandra hemma och då känns det lyxigt att kunna träffas så här mitt på dagen. Skönt att komma ifrån lunchgnatet som brukar höras i lunchrummet på jobbet. Vi jobbar ganska nära varandra inom sjukhusområdet. Synd bara med det där förbudet som ni kan läsa på skylten här ovan.
Där jag sitter nu har jag ett mycket finare, större och ljusare lunchrum än där jag satt förut. Där fanns inte ens ett fönster! Det är faktiskt mycket ljusare överallt där jag sitter nu. Toaletten ligger i den gamla delen av sjukhuset så där är det högt till tak och ett stort fönster. Det känns som att få ljusterapi när man sitter där och gör sitt.
Var tvungen att avbryta inlägget en stund för att hämta 14-åringen som varit på disco inne i stan. (Disco ligger mittemot polishuset så det kändes lite trygg). De skulle egentligen hämtas kl. 23 men ville bli hämtade redan 22.20. Det roligaste som hade hänt under kvällen hade hänt medan de väntade på hemskjutsen "det kom en helt sjuk gubbe som sprang förbi oss på ett helt galet sätt, ja han var nog typ hög på nått eller så och så tappa han sin nyckelknippa mitt i gatan och vi sprang efter han för att ge den till han men så plötsligt var han ba försvunnen å vi kolla efter han i en trapp och så såg vi han vid en port och han försökte få upp låset med nageln typ men då kom vi med nycklarna och han sa tack grappar och gjorde tummen upp!". "Discot var sådär. Killarna stod utefter väggarna och tjejerna dansade med varandra". Jag det där sista kände jag ju igen från min tid i alla fall och det kändes ju trygg och bra.

Inga kommentarer: