fredag 13 november 2009

Monstermalla

Jag tror jag kommit på varför jag fick så många besökare häromdagen. Jag var in på Mallas blogg och la en kommentar och jag misstänker att hon sedan liksom fröat av sig till mig. Hon har mängder av besökare på sin blogg varje dag och kanske det var så att några av dem råkade hamna här. Jag håller på att testa min teori just nu. Jag har kommenterar hennes senaste inlägg alldeles nyss. Hon har gjort en otrolig viktminskning. Jag tycker att hon såg söt ut innan också men nu ser hon otroligt smal ut och tydligen har hon som mål att gå ned 10 kg till!? Jag trivs inte heller i min vikt. Måste nog ta tag i det.

2 kommentarer:

Malla sa...

Hej hej hallå där! jag googlade på "monstermalla" och då kom bl.a detta inlägg upp :) roligt! hoppas jag höjer din statistik fler ggr!

Ang vikten så är jag lite väl dumt besatt av vad vågen säger - det är kläderna jag ska i, då får ju egentligen vågen säga vad den vill, men men- Jag känner mig själv och äger en våg. Bad combination!

Hoppas du nu ser den här kommentaren!
/Malla

Knasterfaster sa...

Hej hej Malla! Jag velar lite angående om jag vill ha fler besökare på bloggen eller inte. Jag blev jätteglad när jag såg att du följer mig! Jag äger ingen våg - det är också en bad combination. Jag lämnar plasma och blod då och då och får alltid en ny chock när jag väger mig där.