söndag 6 december 2009

Från noll kontroll till koll

Jag tycker inte om när jag inte har koll. Vill ju inte bli betraktad som en dålig morsa som inte bryr sig. För jag bryr mig faktiskt. Mycket. Det jobbiga när det gäller lucicaracet som pågår är: 1. Jag har inget körkort så jag kan inte ställa upp och skjutsa hit och dit. Hade jag haft körkort är jag säker på att jag tagit semester på fredag bara för att ställa upp och skjutsa. Det här är faktiskt enda gånger per år som jag ångar att jag inte skaffat körkort. 2. Jag kan inte ta ta ton. Det behövs föräldrar som ställer upp och tar ton. Jag kan inte sådant. Har inte den blekaste aning om hur man gör. Idag har jag gjort ett schema över killarnas lussetåg för att veta var de skall vara och när. Det var det jag kopierade i inlägget nedan.
Har varit en riktigt behaglig dag här idag. Jag har knappt varit utanför dörren. Fixat lite här och där inne och varit lite social. 8-åringen har lekt med en kompis hela dagen från 10 - 19! 14-åringen sov över hos en kompis och kom hem på eftermiddagen. 15-åringen har sjungit i ett köpcentra som ni ser i schemat nedan.
Imorse vaknade jag tidigt. Gick upp och satt mig i soffan och läste i en bok i 1 1/2 timme och sedan gick jag och la mig igen. Det är så mysigt att krypa ned under täcket hos sambon och somna om igen. Varmt och härligt. Sov till strax innan 10.

2 kommentarer:

Malla sa...

du verkar ha fullt upp med stjärngosseriet!

Knasterfaster sa...

Malla: Ja men killarna har nog mer att göra än mig. De skall ju fixa sången också. Det är jag glad att jag slipper göra åt dom.