fredag 11 december 2009

Robotar

Nu har det droppat  in besökare på bloggen från när och fjärran igen. Mest från fjärran. Sambon säger att det är robotar som besöker mig. Alltså att någon har fixat ett program som snor runt på nätet och tittar. Är det så? Någon som vet? Jag sitter nu här och funderar på hur det i så fall är egentligen. Jag har ju den här lilla bloggen med några få "riktiga" besökare per dag och en följare. Om det nu är så som sambon säger att det är robotar (tror det var 8 st häromdagen) som besöker min blogg, som inte finns på några "blogghittarlistor" någonstans, hur många "riktiga" besökare har då i så fall de där bloggarna som har drösvis med besökare varje dag??? Är det bara fejk alltihop?

4 kommentarer:

Malla sa...

Skaffa google analytics så ser du där tex hur många återkommande besökre du har, hur många som kommit fr andra bloggare (kommentarer typ) vad folk söker på för att komma till dig osv.

Knasterfaster sa...

Hej du Malla. Tack för tipset. Skall försöka fixa en sådan där analytics.

Knasterfaster sa...

Hej igen Malla. På första plats kom: Monstermalla och på tredje plats kom: Monstermallan. Hihi. Tack.

Malla sa...

Haha, det var roligt att höra :)

Läste precis ditt inlägg om dina föräldrar..sorgligt, jag hoppas du får en underbar jul och att du tänker på de fina minnen du har.