lördag 19 december 2009

Köpt gran idag

Idag var 8-åringen Nisse på Plantagen och vi passade på att köpa en gran. Sambon var sugen på en rosa plastgran men det blev en helt vanlig grön skogsgran.
2 barn sover borta i natt. Det känns tomt när de inte är här.
Sambon tittar på ett program om mumifiering på TV. 15-åringen är på sitt rum. Här sitter jag.
Det har varit härligt kallt ute idag. -17 som mest tror jag. Just nu snöar det och är -8. Hoppas snön ligger kvar en vecka till åtminstone för vi köpte en ny snöskyffel idag.
Igår griljerade vi en färdigkokt julskinka på 4 kg. Köpte den på Robertsons. Nu är den nästan slut. Det är gott med hårdmacka med skinka, senap och rödbetssallad. 15-åringen gjorde köttbullar enligt farfars recept. Jättegoda blev de! Vi köpte inga julklappar idag heller, jo förresten jag beställde en ryggsäck och en mössa från Stadium på internätet. 14-åringen såg en ryggsäck där som han ville ha när han fyllde år i november men när vi skulle köpa den så fanns den inte i butiken. Jag kollade på nätet idag och hittade den! Den fanns i Borlänge och kommer att skickas till vår närmaste Stadium-butik så vi behöver inte betala någon frakt!
Pratade med svägerskan idag. Hennes ex kommer att fira jul med sin nya och inte med sina barn. Jag förstår inte det. Jag hoppas att han har en bra förklaring till varför han gör som han gör. (Jag kommer väl aldrig få en förklaring) Svägerskan kommer troligen att fira jul hos exets mamma, alltså sin f.d. svärmor, tillsammans med barnen. Vi firar hos min svärmor, min sambos mamma, tillsammans med våra barn (förstås). Svägerskan kommer dit senast på Annandagen. Sambon undrade idag om han och jag skall byta julklappar. Egentligen så skulle jag väl vilja ha ett litet paket men jag klippte mig och färgade håret häromdagen (svindyrt) så det var nog mina julklappspengar som gick upp i rök där, så jag svarade sambon att jag kunde ge honom något men att han inte behöver ge något till mig...hm.

3 kommentarer:

Daniel sa...

Visa granbevis vetja!!!

Daniel sa...

Bildbevis vetja!

Knasterfaster sa...

Daniel: Ok jag går ut nu och skaffar bildbevis på frillan + granen. Publicerar om en stund.