fredag 13 maj 2011

Jag måste få vara trött nu

Slutade tidigt idag. Redan kl. 13. Tog ut lite flex. Hämtade Minsta på skolan. I onsdags upptäckte jag att Minsta inte ser så bra på långt håll. När Minsta och jag kom hem så ringde jag Synoptik som är de som vår familj går till. De hade inga lediga tider förrän nästa vecka men då vet jag inte om jag har tid att gå med Minsta till optiker. Såg att man kunde boka tider på nätet och bokade en ledig tid kl. 16.30 på en annan Synoptik än den vi brukar gå till. Kom dit kl. 16.15 och fick veta att den tid som jag bokat inte skulle ha kunnat gå att boka. De hjälpte mig att boka tid klockan 17 på en galleria utanför stan. Minsta och jag sprang till en buss för att ta oss dit. Cyklarna lämnade vi på stan. Tyvärr fick vi vänta en stund på bussen så vi kom till optikern 17.10. Lite sura blev de för att vi var sena men Minsta fick göra en synundersökning i alla fall. Minsta fick pröva ut glasögonbågar. Han valde ett par svarta RayBan i titan. Det ingick ett par solglasögon med styrka i priset. Det gillade Minsta! Han valde ett par riktigt coola svarta solglasögon. När vi skulle hem missade vi bussen och fick vänta 25 minuter på nästa. Vi kom hem 18.45. Sambon och jag har varit och hämtat cyklarna som Minsta och jag lämnade på stan. Vi vill inte att någon stjäl våra cyklar. Jag trodde att jag skulle få ha en lång skön ledig eftermiddag idag. Det känns inte riktigt som om det blev så.

Igår skrev jag århundradets bästa blogginlägg. Det försvann i bloggersfären.

Sambon tittar på hockey. En spelare heter Hockeylainen och en annan heter Kesonen.

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Nä, men du får ta lördag förmiddag ledig... och bara vara så kanske det känns som det jämnar ut sig. Låter i alla fall som att minsta blir ursnygg i sina glasögon.

nillas liv på pinnen sa...

Men va fan!
Hur kan Synoptik ta sig rätten att vara sur på ER när de pga av ickefungerande bokning på nätet krånglade till er eftermiddag så förbannat???
VA?
Ska jag åka ut till dom och "förklara situationen"? Då kanske ni får rabatt av bara farten.

Shamrock sa...

Usch vilken hektisk eftermiddag. Tur att ni fick undersökningen gjord. Du får ta en lugn och slö lördag i stället

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Jag tar lördag fm ledig och hänvisar till dig om Sambon klagar då han och Minsta kommer hem från fäktningen...
Nilla: Ja, gör det!!! Jag känner att jag faktiskt borde ha blivit arg och stått på mig igår. Du har ju nära till dem i Vågen så cykla dit och skäll om du vill. Jag vill gärna ha en fin rabatt!
Shamrock: Skönt att undersökning och utprovning är gjord. Absolut.

Cecilia sa...

Hej!

Jag läste ditt inlägg ovan om bokningen på Synoptik. Jag jobbar på Synoptik med bokningen på webben och målet är att göra vår bokning så bra som möjligt.

Jag är nyfiken att veta vilken butik du bokade synundersökning hos?

Med vänliga hälsningar,
Cecilia Brogren
Synoptik

Knasterfaster sa...

Cecilia: mejla mig på knasterfaster[at]gmail.com så ska jag berätta exakt vilken Synoptik jag var på i fredags. På bloggen vill jag inte skriva vilken stad jag bor i.