fredag 10 februari 2012

Intressant

Det är himla spännande det här med att blogga. Det är inte alltid jag förstår mig på er som läser här. Ni kommenterade mötet med fasanen mer än bilderna på mitt hem, t.ex. Det hade jag inte kunnat gissa i förväg.
Av det skulle jag kunna dra slutsatsen att ni är mer djur- och naturintresserade än heminredningsintresserade.  Men det gör jag inte. Ni är bara oberäkneliga. 

Häromdagen sa Sambon till mig att bloggandet har gett mig väldigt mycket. Det är sant. Det har berikat mitt liv. Jag törs inte ens tänka på vad jag hade varit idag om jag inte hade börjat blogga. Bloggen har fått mig att förstå att jag inte är unik. Det finns andra som tycker och tänker ungefär precis som jag. Tillsammans med er känner jag mig mindre ensam. 

Nu behöver jag er hjälp. Här nedanför ser ni två spiraltrappor i två olika utföranden. Rösta på den trapp som ni skulle välja till ert hem. Klicka på bilderna så ser ni bättre hur de ser ut. Rösta här till höger. Lämna gärna en kommentar med åsikter för och emot också. Titta mer på utförandet än på färgen. Bägge trapporna går att få olika färgkombinationer. 

Trapp 1
Trapp 2

12 kommentarer:

Maria sa...

Jag hade inte valt någon av trapporna till mitt hem för de hade inte alls passat med vår stil på övriga huset.
Däremot tycker jag att trappa 1 är snyggast. Det är oxå den som påminner mest om vår trappa som är vit med eksteg.
Jag röstar således på trappa 1!
Ha en mysig fredagskväll kära du!
Kram

Shamrock sa...

Jag hade satsat på en brandmansstång så att jag kunde svischa ner (har ingen aning hur de kommer upp igen - får fundera på det ett tag)

Gafflan sa...

Jag har röstat på trappa 1 men det är jag det.

Malla sa...

jag har röstat på trappa ett även fast jag tyckte trapp 2 var snyggast egentligen. Men jag tänkte att en helvit skulle bli vansinnigt jobbig att städa...:S
Ang med vad man kommenterar på i ett inlägg så är det samma hos mig. Jag kan skriva om ngt och väntar mig skitmånga kommentarer om just det men så kanske jag klämt in en rad om ngt helt annat som folk istället fastnar i :)
Men det gör inget.

Fru Venus sa...

Ert hem är visst intressant, men en fasan är lite ovanligare och fågligare :-) Jag gillar och har röstat på trappa två (kärringen mot strömmen) men jag ser framåt, alltså trappan på ett ställe med mer färg, nån kul tapet bakom/i rummet eller nåt sånt :-) kvällskram

Singelmamman sa...

Jag har röstat på trappa nr två. Enhetligt, personligen tycker jag det är snyggare än att ha olika material. Trappstegen är för dominerade i den första trappan. Fast nu börjar jag fundera... blir den andra trappan för hal?
Klurigt det där inser jag. Men jag gillar den andra bättre, känslomässigt också.

Mika sa...

Jag tycker bäst om tvåan. Den liksom flödar fram... Men jag gissar på att ettan är stabilare och inte gnisslar lika mycket. Har du provat att gå i dom?

4U2 sa...

Tycker de ser likadana ut ...?

h sa...

Gillar ettan, men tvåan är liksom mer svischig.

Ulrika sa...

Ingen av trapporna egentligen, eftersom jag skulle slå ihjäl mig i bägge två. Men till en annan så väljer jag trapp nr 1. Den andra såg så spejsad ut, lite för kall tycker jag.
Det kändes varmare med trästegstrappan.

Fast jag ser ju framför mig hur det skulle gå om jag försökte mig på en sån trapp. Halka åt fanders skulle jag.

Fast ganska snygg är första trappen faktiskt, om man slapp tänka på halkrisken..

Lady Gaggig sa...

Helt klart tvåan! "Ettan" snor för mycket uppmärksamhet, tycker jag...

(Antar att en sådan trappa ska placeras på liten plats och då ska den inte dominera)
Och så fick jag känslan av "båt och hav" av den nedre...Aj lajk!)

Kram, Moj

Maj Korner sa...

Jag vet att du redan har bestämt dig men jag vill ändå säga att jag håller på tvåan. Den är nästan osynlig och tuff.