söndag 27 maj 2012

Äpplet faller inte långt...

Minsta var på dåligt humör igår och det gick ut över mig. Det var inte många rara ord som kom över hans läppar. Vad jag än gjorde och sa så gjorde och sa  jag fel för jag har tydligen kommit i "suck och stön-mamma-åldern".  (Eller om det är Minsta som är där för det är han som suckar och stönar.) Jag är som jag alltid har varit. När vi var på Plantagen igår för att handla morsdags och födelsedagspresent till min svärmor så kändes det som om Sambons eko var med i form av Minsta. Minsta har lyckats bra med att snappa upp Sambons uttryck och tonfall som han använder då han är på dåligt humör. För det är han, Sambon alltså, också ibland. Igår var Sambon tyst och rar. Vi gick i alldeles för många affärer INNAN vi åkte till Plantagen tyckte Minsta och så säger jag att jag ska titta på en sak fast jag tittar på en massa andra saker som jag inte behöver. Han tyckte att det var himla onödigt av mig att titta på saker som jag inte ska ha. Jag lovade INTE att INTE göra om det.

Men Minsta är roligt också. Jag undrar varifrån det roliga ekar. I bilen på väg till Plantagen fick jag syn på en stor papegoja som satt i en bur i en bil som körde om oss. -Titta Minsta, vilken fin papegoja! utbrast jag. "Suck och stön" från Minsta i baksätet men så kommer det:
- Det är deras GPS fattaru väl!

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Det roliga är ett eko från dig! Du är rolig. Minstas kommentar var väldigt kul. :-)

Mina dagar sa...

Ha ha ha....inget fel på humorn iaf och det är BRA!!

Ha en fin måndag!
Här är det studiedag i skolan och jag är som tur var ledig. Dottern o kompisen har inte setts på ett tag så dom ligger ihopflätade och tok skrattar i soffan.

Kram Eva

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Det är kul att vara rolig!
Eva: Så då var i alla fal ni lediga idag på annandag pingst.:) Det är härligt med lyckliga skratt. :)