tisdag 22 maj 2012

Nu har det hettat till

Idag har det varit sommarvärme här hos oss. Mer än 25° i skuggan enligt sambon vars hjärna slutar fungera ungefär vid den temperaturen. Den fungerade i alla fall så pass att han med ett antal svordomar klarade av att byta bakdäcket på min cykel. Jag tyckte nämligen att jag kunde klara mig bra utan dubbdäck nu.

Ikväll har jag firat min arbetsplats 1-årsdag på restaurang tillsammans med mina arbetskamrater. Vi åt grillbuffé och satt utomhus hela kvällen till strax efter kl. 21 då jag cyklade hem. Det var väldigt trevligt. Vi var 23 kvinnor och en man. Jag hade mannen till bordet. (Mannen till bordet, heter det så? Så konstigt det såg ut att skriva så). Mannen är 30 år och har precis köpt ett hus för knappt hälften av 10 miljoner. Vi pratade om häckar.

8 kommentarer:

h sa...

Men framdäcket då? Bytte du det själv? Eller är det obytt? ;)

Knasterfaster sa...

Helena: framdäcket byttes redan för några veckor sedan.

Knasterfaster sa...

Framdäcket bytte Sambon också.

Nica sa...

Jajamän - Mannen har man till bordet :) - eller till att byta däck!Pöss

Fru Venus sa...

*fnissar åt Nicas kommentar* :-)
Trevligt med jobbmiddag, men jag visste inte att ni var så många!? Solskenskram

Malla sa...

vilken härlig värme!
vi har kanske 10 grader kallare, man klarar sig utan jacka...om det inte blir skugga...eller börjar blåsa

Maria sa...

Sambon har precis varit hos mig med en leverans nödvändiga saker (läs godis) och med sig hade han ett paket som kommit på posten. Från dig!!

Det rörde mig till tårar att någon som jag aldrig träffat bryr sig så mycket om mig att hon skickar ett paket med godsaker! Detta kommer jag att bära med mig i mitt hjärta resten av livet och jag hoppas innerligt att jag får träffa dig IRL någon gång så jag kan ge dig en BAMSEKRAM!!

Du är fantastisk ♥♥

Osloskånskan sa...

Häckar som växer ur marken? För andra häckar växer minsann också, det har jag märkt!