söndag 13 maj 2012

Jag tänker men ni måste hjälpa mig!

Sambon gick ut för att klippa gräs. Under tiden som han klipper ska jag tänka ut en födelsedagspresent till en 21-åring som vi ska fira ikväll. Jag har tänkt och tänkt. Nu har gräsklipparen tystnad där ute. Jag har inte kommit på något. Nu känner jag halv panik. Jag tycker om att köpa presenter och jag brukar tycka att det lätt men nu står det still. Den här 21-åringen har allt han behöver och dessutom har han en månadslön som är högre än min. Så vad ger man? Personbeskrivning: 21-åring man med tillsvidareanställning som säljare, bor hemma hos sin mamma, tränar mycket, äter kolhydratsfri kost, golfar, umgås gärna och mycket med sina polare då han är ledig, har bil och är singel. 
Kan man ge honom en krukväxt?

8 kommentarer:

Anonym sa...

Har man problem att hitta på presenter är växter eller lotter bra alternativ

Fru Venus sa...

Köp en tuff krukväxt i en "manlig" lite grov extrakul ytterkruka och stoppa kanske en biobiljett eller en lott i jorden.

nillas liv på pinnen sa...

Det verkar bara vara en flickvän (pojkvän?) han saknar så det kunde kanske vara något. Å andra sidan kanske han vill vara singel så jag tar tillbaka förslaget.

Anonym sa...

Strumpor går alltid åt!

Renée sa...

Lite fräcka kalsonger? Eller lite grejer som han kan använda om han får för sig att flytta? Eller presentkort på något, det är nog smidigast.

Knasterfaster sa...

Zoega59: Det blev en krukväxt och en bok.
Fru Venus: Det blev en "tuff" ytterkruka som mer ser ut som en glasvas. Födelsedagsbarnet tyckte att det såg ut som ett enormt ölglas. Han blev glad!
Nilla: Jag tycker att han ska vara singel ett tag till. Först ska han bo själv i en lägenhet i ett halvår, helst mer, och sedan kan han skaffa flickvän (eller pojkvän). Då har han hunnit lära sig att rå sig själv. Det är vad jag förespråkar. Jag vet inte vad han själv vill men han har varit och tittat på en lägenhet!
Fru Hansson: Sant!
Renée: Fräcka kalsonger, menar du string? Det skulle inte hans mamma gilla om jag gav honom. Det blev en växt som han kan ta med sig när han flyttar. Presentkort är så tråkiga tycker jag.

Sanis sa...

Kaffekokare går alltid hem!

Knasterfaster sa...

Sanis: Ha ha, tror du det? Ok, du ska få en när du fyller år. :)