söndag 13 maj 2012

HEJ!

Det har varit många nya besökare här och tittat den här helgen. Det är för att Martha-Mildred har skrivit om mig på FB och på sin blogg. Hon tycker att jag är chosefri. Jag fick prestationsångest när hon skrev så där och har inte lyckats få ur mig något chosefritt inlägg som hade visat de nya besökarna hur chosefritt jag skriver i vanliga fall. Marha-Mildred är en av de snällaste människorna jag känner. Hon är även en av de mest pratsamma men jag har aldrig hört henne säga något elakt. Bara rara och snälla saker säger hon. Jag skulle vilja sätta henne och Singelmamman i samma rum, kanske i mitt kök. Då skulle det bli mycket prat där. Det skulle vara härligt! Ur en del människor kommer bara ord utan någon mening alls men ur andra kommer prat med vett och sans. Jag tycker mycket om att lyssna på dem som har något bra att säga. Kloka ord från tänkande människor kan jag inte få nog av.
Nu är jag så trött att jag har slutat tänka. God natt!

6 kommentarer:

Singelmamman sa...

Det var väldigt fina ord! Tusen tack! Kram!

Unknown sa...

Jag kan bara le som vanligt när jag läser dina inlägg...
Är jag pratsam???
ja, jag skulle gärna vilja träffa både dig och Singelmamman på café eller i ditt kök! Eller här hemma hos mig!

jag har varit inne på sistone och läst kändisars bloggar och sen några andra också, kan bara konstatera att det bara är din blogg som jag vill och hinner läsa varje dag. Den är lättläst, allt i från språket, typsnittet och innehållet har en poäng !

Osloskånskan sa...

Jag tycker du är underbar!

Knasterfaster sa...

Singelmamman: jag är glad att du är min vän!
Martha-Mildred: en sådan träff måste vi ordna. Tack för att du skriver så uppmuntrande ord. Jag ska forsätta skriva så länge som du läser min blogg.
Osloskånskan: Det samma !

Malla sa...

hej!

Knasterfaster sa...

Malla: Hej på dig Malla!