onsdag 16 maj 2012

Nästansomfredag!

Vi har just ätit hemmalagade hamburgare med bröd. På mitt jobb arbetade vi som vanligt idag och på fredag arbetar jag också som vanligt. Då är det min 07.30 - 17-dag. Men imorgon är jag ledig! Det känns som fredag ikväll. Minsta har precis cyklat iväg till ett beach party. Beach partyt är inte på en strand som man kanske skulle kunna tro utan i en gemensamhetslokal i ett bostadsområdet en bit härifrån. Det var viktigt att vara klädd i shorts och t-shirt och att ha en picknick-filt med sig.

På rasten på jobbet idag så pratade vi om förhållanden med stor ålderskillnad. Det skulle kännas konstigt om min 16- eller 18-årig inledde ett förhållande med någon som är i 70-års åldern. Lite märkligt att bli svärmor till någon som är så pass mycket äldre än vad jag själv är. Skulle jag känna i mitt hjärta att de var lyckliga tillsammans så skulle jag kanske kunna acceptera det men det är svårt att föreställa sig. Det är inte mycket jag kan göra om det skulle hända.

Min sambo är tre år äldre än mig. Just nu lyssnar vi på radio tillsammans men vi sitter i olika rum. Det är Killed by death som spelar just nu.


4 kommentarer:

Malla sa...

vi jobbar också vanliga arbetsdagar idag och frredag men jag har bytt så jag jobbar imorgon och är ledig fre :)
Leon är nästan 3 månader äldre än mig.

nillas liv på pinnen sa...

En 70-åring som raggar upp en 16-åring?! Det skulle jag nog polisanmäla. Yuk! Jag kommer att tänka på den där Hefner, han som äger(?) Playboy. *kräks*

Shamrock sa...

Vi har fyra dagars åldersskillnad, ganska lagom tycker jag

Knasterfaster sa...

Malla: Åh, jag borde ha gjort som du! Jag skulle ha stått i kassan hela dagen imorgon när vc är stängd och varit ledig på fredag. :)
Nilla: Neej! Uäk! Visst låter det vidrigt? Det hade varit ett TV-program igår om en 70-årig kvinna som var tillsamman med en kille i 20-års åldern.
Shamrock: Är det du som är äldst?