onsdag 29 augusti 2012

Mätt

Nu har jag varit mätt i en vecka. Det är mitt blodtryck jag har mätt. Mitt blodtryck är väldigt variationsrikt. Vid ett tillfälle blev jag väldigt toanödig under mätningen. Då fick jag en toppnotering på undertrycket. Jag gjorde om mätningen efter att jag hade varit på toa. Då var det helt normalt 116/81. Jag skrev inte ned det höga nödighetstrycket. Mitt tryck är oftast högre på morgonen när jag just stigit ur sängen än det är på eftermiddagarna. Det tycker jag är märkligt. Imorgon ska jag lämna in mätningslappen på min vårdcentral. Det kan ta tid innan jag hör något ifrån dem men ni får reda på min dom så småningom.


6 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Varför har du måttet ta så många BT? Hoppas du inte är sjuk...

Fru Venus sa...

Hoppas allt är bra, jag vet inte ens vad ett normalt ska vara...

Shamrock sa...

Har du skrivit varför du mäter? Då har jag nog missat det - hoppas att allt är ok med dig.

Siffrorna säger mig ingenting men eftersom du lägger ut dem så här för alla att se hoppas jag att det betyder att det är normala siffror

Knasterfaster sa...

Osloskånskan: Jag mätte det pga min ärftlighet för hjärt- kärlsjukdomar. Jag känner mig frisk.
Fru Venus: Det vet knappt jag heller.
Shamrock: Oj, det tänkte jag inte på. Siffrorna säger mig ingenting heller. Tror det är lite högt här och där men inte så högt att jag behöver medicineras. Jag hoppas jag får göra en 24-timmars blodtrycksmätning också för det skulle vara mer intressant.

Malla sa...

jag vet inte heller vad man ska ha, men mitt ndertryck var väldigt väldigt högt då jag väntade Fabbe.

Knasterfaster sa...

Malla: Mitt tryck har också varit dåligt vid alla mIna tre graviditeter.jag tror att de kommer att räkna ut ett medelvärde och då är mitt tryck bra.