måndag 17 september 2012

Jag har två

Som jag skrev förut så fick Sambon mig att köpa en ny träningsjacka i lördags. När vi kom hem frågade han mig om jag inte behövde en sådan där som håller bobisarna på plats när jag tränar (han hade tydligen lagt märke till att de sålde sådan också). Jag har redan en sådan svarade jag. Men du har ju två bobisar?!?

Jag blir så arg!!! På Minstas skola har de börjat med "bögtester". Ungarna tar ett sudd och suddar sig hårt på händerna så att det blir fula sår stod det i veckorbrevet som kom idag. Det stod att vi skulle prata med våra barn om detta. Jag ropade genast till mig Minsta och bad honom visa fram sina händer. Guskelov hade han inga sådana märken. Han hävdade bestämt att han aldrig hade gjort och aldrig kommer att göra det heller. Men varför finns det nu år 2012 fortfarande ungar som gör "bögtester" i skolan??? Jag blir så ledsen. 

Idag har jag fått hålla i en bebis som var en månad gammal! Jag höll bebisen en lång stund medan mamman var med storasyskonet hos distriktssköterskan. Vissa dagar älskar jag mitt jobb mer än andra dagar. 

3 kommentarer:

Malla sa...

va? bögtest? har aldrig hört talas om det men det låter galet.

Singelmamman sa...

Jösses så dumt. Har inte heller hört talas om något sånt test.
Det låter ljuvligt att få låna en liten bebis en kort stund.

Mina dagar sa...

VA? HUR har dom tänkt att det testet ska ge besked på bög eller inte???
Hoppas att dom får stopp på det testet så fort som möjligt!!!!!

UNDERBART att få hålla i en så liten gosig bebis (som är långt ifrån att utöva bögtestet)!

Kraaaam