söndag 25 november 2012

Jag behöver vila mig nu känner jag...

Har inhandlat nya springskor idag. Sambon mer eller mindre tvingade mig till det. Eller kanske inte. Jag ville åka och titta på skor. Det var vad jag tänkte göra när vi kom till affären som hade 25% på valfri vara just idag. När vi kom in i affären kom två säljare emot oss. Å nej tänkte jag. Prata med de där nu sa Sambon till mig och petade mig i ryggen. Nej, jag måste titta först sa jag och stegade med raketfart så långt bort ifrån de där försäljarna jag kunde komma. Tyvärr fanns det inga löparskor där nere i hörnet så jag var tvungen att vända om och gå tillbaka. Då stod de där och väntade på mig vid skorna. Jag var tvungen att bita i det sura äpplet. Sambon avlägsnade sig när han såg att jag fick experthjälp. Vips så var han borta! Där stod jag och löpte. På löpbandet alltså. Oj, så jag fick springa! Fyra olika skor åkte av och på mina fötter i ett huj och jag jumpade upp och ned på springbandet mellan varje byte. Försäljaren filmade mig när jag sprang. Det var lite problem med tekniken och överföringen mellan filmkameran och bildskärmen men till slut fick han det att fungera. Det blev fyra riktigt bra filmer! Jag undrar vad de ska ha dem till.

Förutom skorna har jag köpt en liten blå pall. Pallen ska jag använda när jag inte når upp. Pallen är ihopfällbar och tar inte så stor plats när den inte används.

Ikväll ska jag gå ut och gå i mina nya springskor. De ser ut så här:

Här står vi och tittar på film. 

11 kommentarer:

Maria sa...

De där ser ut som alldeles utmärkta skor att både gå och springa i!

Anna lever i dag sa...

... och till nya cykeln!
Fina var dom!2

Maria sa...

Sv: Tack för omtanken och nej jag ska inte banta så nära operationen. Nu i början ska jag bara tänka på att inte tröstäta som jag gjort det senaste halvåret. När jag kan återuppta min träning tror jag att min vikt kommer att återgå till min trivselvikt.

Ezter sa...

Han är så snygg, Rami...

Shamrock sa...

men ska du inte springa i skorna? Då skulle du sagt det till försäljaren för du kan behöva helt olika skor beroende på om du ska springa eller gå i dem

Singelmamman sa...

Bra med nya skor. Men jag tänker lite som Shamrock. Fast att gå i löparskor är nog bättre än att springa i ett par promenadskor.

Knasterfaster sa...

Maria: Jag är nöjd med skorna och är jag inte nöjd efter att ha haft dem i en månad så är det öppet köp så jag får lämna tillbaka dem och välja några andra!
Fru Fransson: TACK!
Maria: Det är klart att det är så!
Ezter: Det är klart att han är!
Shamrock: jag sa att jag skulle både springa och gå i dem. Mest gå.
Singelmamman: Ikväll gick jag i dem och det gick utmärkt. Nu känner jag mig sugen på att springa med dem också men det gör jag en annan dag. Det är så mörkt ute.

Anonym sa...

Jag ser fram emot att se filmerna när de visas i mellandagarna på TV. :)
De var snygga. Skittuffa.

Maria sa...

Du har en sak att hämta inne hos mig!
Kram

Fru Venus sa...

Bra skor är bra men synd att allt sådant är så dyrt.

Knasterfaster sa...

Bosseliden: De filmerna kommer att visas alla mellandagar framöver från och med nu. ;)
Tack, jag tycker också att skorna är tuffa!
Maria: Har jag?!
Fru Venus: Det är inte klokt så dyra sådana skor är. De dyraste skor jag någonsin köpt tror jag.