fredag 8 februari 2013

Ikväll blir det BF

Alla tre sönerna är på vift ikväll. Minsta är på årsmöte(?!). Där, på årsmötet, skulle det bjudas på gratis pizza. Efter årsmötet ska han sova över hos en kompis. Han packade ned både kudde och täcke i sin ryggsäck innan han och kompisen gick iväg för en liten stund sedan. Mellan har inte kommit hem efter skolan. Han ska gå på bio med några kompisar. Vi vet inte vilken film Mellan skall se. Det enda vi vet är att "det är någon konstig" för det berättade Mellan för Största då de möttes på bussen. Största ska hem till en klasskompis. Han väntar på att pajen som står i ugnen ska bli klar. Han behöver äta innan han sticker "för sedan blir det ingen mat". Det kan blir lite att dricka kan jag tro.

Sambon och jag har alltså en egenkväll att se fram emot. Det kan bli fotboll på tv och veckotidningar för hela slanten eller så blir det något annat. Det ska bli spännande att se vad vi hittar på. Kanske vi passar på att spara energi och vatten genom att ta en gemensam dusch i vår nya duschkabin. Det kan också hända att jag somnar i soffan redan strax innan kl. 20.

Imorgon vet jag vad jag ska hitta på. Då ska jag och en tant tjej göra ett tanttest på Länsmuseet. Blir vi inte allt för nedslagna efter testet så ska vi ta en lång promenad i solskenet (jag hoppas att det är solsken och inte snålblåst som idag).

2 kommentarer:

Fru Venus sa...

Vad gjorde ni då, du och sambon??

Knasterfaster sa...

Fru Venus: ;)