lördag 16 februari 2013

Jag tror inte ni förstår det här riktigt

Bara det inte blir 0-gradigt imorgon för då kan det gå hur som helst. Det går inte att valla för 0-gradigt. Sambon ska köra sin första skidtävling imorgon. I Sandviken. Ni som bor nära kan passa på och gå ut och heja på honom. Loppet är 5 mil. Han kör det som en uppladdning inför VASALOPPET. Det ni, det är grejer det! Ni aaaanar inte hur mycket utrustning som behövs inför ett sådant lopp. Det anade inte jag heller, förut. Jag trodde att det enda som behövdes var skidor, stavar och pjäxor. Hahaha, så dumt! Han har numera en vallabod i garaget där han preparerar skidorna med innehållet från diverse burkar som han har införskaffat. Han har allt ifrån riktiga längskidestrumpor till längdskidemössa. Det där riktiga längskidesstrumporna letade vi efter i många affärer innan vi hittade några som dög. Mellan strumporna och mössan har han allt man kan tänka sig att en skidåkare har på sig. Han har en sådan käck liten midjeväska för sportdryck. Mössan fick han av mig i julklapp, det är en sådan som andas. Jag trodde att han hade köpt och tänkt på allt men...
Han har precis kommit på att han inte har några skidåkarkalsonger! Jag tycker det är lite bra att han inte har några. Nu kan han skylla ett dåligt åk på avsaknad av kalsonger. Det är alltid bra att ha något att skylla på.
Sådana här har han inte.
Med DriFIT
Uppdatering. Nu har jag snöat in på det här med kalsonger. Läs den här produkteskrivningen:
"med ventilation och håller dig torr. Fronten är specialsydd (meschad) för att öka ventilationen.
Pricken över i:t är att produkten är behandlad för att motverka doft"
Fattar ni! Det är ju en revolutionerande nyhet! Om det nu är en nyhet. Kanske männen har haft förmånen att ha haft sådana doftmotverkande underkläder i många år?! Finns motsvarande för kvinnor? Tänk att kunna sitta helt lugnt under Nobelfesten t.ex och släppa en liten ljudlös. 

2 kommentarer:

JaanaM. sa...

Hoppas det går bra för mannen din i loppen kan ska köra. Valningen kan vara svår att få till, hoppas det är bra vallarväder!

Fru Venus sa...

Ha ha ha ha, ja, hänger det på kalsongerna så... ;-) Hoppas det går bra för honom!