onsdag 13 februari 2013

Vilken tur att det är torsdag imorgon!

Jag längtar efter att göra något roligt. Vilken tur att det är målarkurs imorgon kväll!

Det känns verkligen trist just nu. Februari är min tråkigaste månad. Har alltid varit det. Det hjälper inte att ljuset kommer åter och allt det. Det är trist och seeeeegt. Varje dag den andra lik. Varje kväll likadan.

Jag är trött på snön. I morse skottade jag snö i foppatofflor i protest. Jag blev blöt om strumporna, men vem bryr sig?! Förra veckan var det faktiskt plogat hela vägen till jobbet en morgon. I morse var det oplogat som vanligt. Otvivelaktigt är det en bra genomkörare för alla muskelgruppen i kroppen att cykla på oplogade vägar.  På tal om saker på o. Jag är oklippt. Mitt hår fick besök av en sax 2012-09-29. Det var då jag var hos frissan senast. Hårresande förfall.

Någon som har sommarjobb att erbjuda en 17-årig estet och/eller en 19-åring som tar studenten från naturprogrammet? 19-åringen, Största, kan tänka sig att jobba i eller i närheten av Göteborg. Han kan jobba som Lisebergskanin eller vad som helst. Till hösten tänker han eventuellt börja läsa juridik. 17-åringen, Mellan, ska helst jobba i eller i närheten av Örebro (mig) tycker jag.

Det är inte straffbart att gå mot röd gubbe men det är olagligt. Om du som gående orsakar en trafikolyckan kan du bli dömd för vårdslöshet i trafik och få dagsböter. En gång för väldigt länge sedan var det en polis som sa till mig att rött ljus bara är en rekommendation för gående. Tror att det var när jag väntade på grönt ljus i hörnet Drottninggatan/Jakobsgatan i Stockholm.

8 kommentarer:

Fru Venus sa...

Tyvärr inga tips om sommarjobb, men kanske vi kunde slå ihop oss om en träff i Sthlm igen? Tänkte på det trista vi har alltså.

Anonym sa...

Februari är definitivt en tråkig månad. Ja hela perioden mellan jul och påsk är ju så tråkigt så man bara vill hoppa över den!

Singelmamman sa...

Ja inte är februari den månad som får flest att skratta kan jag tänka mig. Och sommarjobbsfunderingar har mina tonåringar också.

Nica sa...

Du har så rätt.. Förbjud februari!

Mina dagar sa...

Heeeej:-)

Tänk att det ALLTID ALLTID är så kul att läsa dina inlägg:-)
Jag sitter här med mungiporna tryckt mot öronen (?) jo men så är det:-)

Ha ha ha....jag går alltid ut och och öppnar buren till Bossekanin i foppatofflor och det blir ALLTID blött om strumporna morrr...

En fråga! Har du dubbade hjul På cykeln? Känns liiiite vanskligt att cykla nu!

Frissan besökte jag senare än dig :-/ Du ska se min utväxt (toning),eller inte:-/ och topparan huuu...

Be största ringa SJ och höra sig för ang sommarjogg. Finns mycket att göra på bangården/Göteborgsstation.
Fast Kaniner är ju mina favisar,även om dom skuttar runt på Liseberg!

Kraaaam


Aurora sa...

här är en som alltid hämtar morgontidningen i Foppatofflorna. Strumporna åker på efteråt. Kram

Jigglypuffan sa...

Hos oss brukar ungdomarna kunna söka inom kommunen. Barn, äldre eller handikappomsorg. 4 veckor antingen första eller andra semesterperioden. Ca 85 kr i timman inkl semesterersättning. Kolla kommunens hemsida!

Knasterfaster sa...

Fru Venus: fredag den 1 mars?
Fru Hansson: det borde vara bara en vecka mellan alla högtider och ärstider
Singel: vad ska vi göööööra?
Nica: Största fyller år den 3 februari så jag tycker att han kan få fylla år och sedan kan det vara mars.
Heeeeej Eva!!! Är Bosse lös ute på vintern också? Jag har dubbar både fram och bak. Nu har jag bokat tid hos frissan. Största tackar för Sj-tipset. Han har sökt jobb via deras hemsida.
Aurora: jag längar efter att gå barfota och hämta tidningen.
Anette: Gbg kommun har inte släppt sina sommarjobb ännu.