fredag 29 mars 2013

Vilken tavla

Fyra dagar hemmavarande och Sambon och jag börjar som vanligt gå lös på inredningen. Istället för att städa funderar vi ut olika sätt att piffa till vårt boende. Idag hade turen kommit till sovrumsväggen. Vi måste få upp en tavla där nu för jag står inte ut längre med att ha det så här sa Sambon imorse. Sagt och gjort så åkte vi till Åhlens för att köpa tyg och göra en tavla i samma modell som den vi gjorde och satt upp i vårt trapphus för en tid sedan. Åhlens har många fina tyger tycker vi. Vi valde det dyraste tyget visade sig när jag betalade för det. Jag bara log och försökte se glad ut när jag betalade och insåg att min budget för GeKås i Ullared försvann i samma sekund som jag tryckte ok på betalkortsapparaten.

När jag kom hem med tyget i påsen och klumpen i magen började jag fundera lite och lite till. Jag höll upp tyget mot sovrumsväggen och konstaterade att där passade det inte alls. Sedan gick jag till köket och provhängde tycket i köket. Ropade på Sambon för att han skulle komma och titta på hur strålande det såg ut. Eftersom Sambon tog i lite extra då vi köpte tyget så kommer det gott och väl räcka till kappor till bägge köksfönstren. Sambon medgav att det såg bra ut. Men du var har vi den där fina Kruger-tavlan med kvinnan under trädet frågade jag Sambon. Den som du inte tycker om? Den tycker jag visst det om! Den tycker jag jättemycket om!! Jag sprang upp till övervåningen och hämtade ner tavlan som vi pratade om. Jag höll upp tavla mot sovrumsväggen. Perfekt! Nu har Sambon hängt upp den där.
Bilder kommer så småningom. Nu ska vi åka till kyrkogården och fira svärfar som skulle ha fyllt 78 år idag.

3 kommentarer:

Singelmamman sa...

Det är väl inte bara dina gardiner? Sambon får allt ge dig lite pengar till Ullared.

Fru Venus sa...

Nu har du ju piffat upp två rum så då får Sambon skicka med lite shoppingpengar ;-)
Du är välkommen närsomhelst till brasmys, mat, promenader, choklad och bra bok. Närsomhelst <3

Knasterfaster sa...

Singel: vi har gemensamt konto.
Fru Venus: egentligen sparade jag pengar! Nya kökgardiner had jag tänkt köpa i alla fall. Närsomhelst sitter jag och smaskar choklad framför brasan.