måndag 15 april 2013

Jag är så elak

Jag har kännt mig så elak idag. Inte ödmjuk alls. Det första elaka jag gjorde imorse var att nobba Sarah Dawn Finer. Inte henne personligen förstås. Jag tackade nej till ett erbjudande om att få gå på en konsert med henne. Jag skulle få betala nästan 500 kr för biljetten. Nej, jag gillar inte svensktoppen sa jag. Sedan har jag suckat över människor i min närhet som inte är lika snabbtänkta som jag är. Jag har gnällt och varit frustrerad över uppgifter som inte blivit gjorda.

Malla undrar hur jag gjorde för att gå upp 1,5 kg.
Det var hur enkelt som helst. Jag satt och åt och satt.

Igår kväll var jag ute och stavgick i två timmar med min Sus. Vi gick 9,3 km. Vi går raskt men kommer det djur i vår väg så är vi tvugna att stanna och prata med djuren. Igår mötte vi hundar, hare och katter. Jag känner ingen som är en sådan stor djurvän som Sus. Hon har matat rådjur och harar i sin trädgård hela vintern.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Äntligen någon annan som också kan knepet att gå upp oanade mängder i vikt på en liten stund! Jag trodde jag var ensam! Just sitta och äta och sitta är ett jättebra knep. Om man vill känna sig mer aktiv kan man vara en vecka i fjällen och åka slalom, och komma hem nästan 4 kg tyngre!

tigerlilja sa...

Så länge hon inte matar vildsvin är det helt ok för mig.

esterii sa...

Jag går i princip upp när jag ser en chipspåse:)