lördag 13 september 2014

Lilla hjärtat

Jag nästan dog av tristess igår kväll. Ensam i soffan framför tv:n varvade jag partiledardebatten med Idol, Parlamentet och Transformers. Varje gång jag valde att titta på debatten var Jimmie i bild så jag var tvungen att genast byta kanal igen för honom ville jag inte titta på.

Hade totalt desinformerat mig om Sambons förehavanden igår kväll och trodde att han skulle vara hemma senast vid 19-tiden. Jag var inte nådig när han glad i hatten kom hemtrallande 23.30. Ja, jag vet att det finns mobiler och vad de är till för men jag hade ingen lust att ringa och fråga Sambon var han höll hus. Då hade jag ju inte haft någon orsak till att vara arg. På det här sättet blev det roligare. Sambon skrattade i alla fall... Han tyckte att han kom hem tidigt eftersom festen pågick när han åkte hem till mig.

4 kommentarer:

Shamrock sa...

Jag gör tvärtom. Jag tittar som 17 när han är i bild. Det är enda sättet att få kunskap om vad de står för och då kan jag bemöta åsikter i diskussioner om hans parti- man ska känna sin fiende säger de ju...

Knasterfaster sa...

Shamrock: du har så rätt. Får jag lämna ut ditt telefonnummer nästa gång jag hamnae i en diskussion om hans parti?

Shamrock sa...

haha, du får ta till livlinan - ring en vän

Fru Venus sa...

:-) ni är roliga ni båda,
Både du och sambon och du och Shamrock