söndag 10 maj 2009

Mina nya röda skor

Idag har jag köpt nya skor. Ni ser dem på bilden. De är väl...fina!? Sambon tyckte att jag skulle köpa något med klack och då gjorde jag det. Sambon har faktiskt godkänt dem. Han tyckte t.o.m. att jag kunde gå någorlunda hyfsat i dem. Jag köpte blus, linne, trosor och ett halsband också. Det är till konserten med kören och Triple and touch nu på tisdag som jag tänker försöka vara lite fin. 

Idag har jag faktiskt mest slappat. Jag har bara handlat det där jag sa, tränat, tvättat två maskiner tvätt, lagat middag och letat efter och hittat en borttappad wii-kontroll (fastkilad bakom en radiator). 

Äntligen har sambon bytt från dubb- till odubbat på min cykel. Jag hade (kanske) kunnat göra det själv men han är bättre på sådant. Igår blev jag förresten himla frustrerad när jag tänkte klippa gräset och inte fick igång klipparen. Gräsklipparen är ny sedan förra sommaren och jag har bara kört den en gång förut. Jag fick inte igång den!!! Tills slut fick jag faktiskt ge upp!!! Jag avskyr att behöva ge upp!!! Jag blev sur på sambon också som hade "gömt" instruktionsboken. (Sambon var ju och vindsurfade). Det visade sig att det var en röd dutt som det skulle tryckas på tre gånger för att starta - det hade jag ingen aning om. Sambon klippte gräset idag istället. Sedan fixade han min cykel. 

Om jag skall gnälla lite så har det stinkit surfis i hela huset nu på eftermiddagen. Jag vet inte vem som har varit den skyldige men det var iallafall inte jag. Slutgnällt. 

1 kommentar:

Felicia sa...

Jätte fina skor tycker jag! :)
kram