söndag 22 augusti 2010

Tidigt tidigt

imorgon bitti kommer vi att få besök. Redan kl. 07. Det är en man som kommer. Tyvärr hinner jag bara snacka med honom i högst 15 minuter för jag måste var på jobbet senast 07.45. Det är klinikdagar på jobbet den här veckan. Det innebär att personalen sitter i en stor aula och lyssnar på en massa trams olika talare som berättar saker som klinikledningen tycker är viktiga för oss att veta. Det mesta är sådant som sjuksköterskor och läkare har nytta av. Det är inte så mycket för oss sekreterare. Sekreterargruppen är  med halva dagen imorgon och på tisdag ska vi ha verksamhetsplanering eller något sådant halva dagen. Vi ska prata om det som varit, det som är och hur det ska bli. På fredag är det klinikfest. Förra året var jag utklädd till Michael Jackson på klinikfesten. Det var ingen som kände igen mig. I år ska vi inte klä ut oss. I år ska vi bli underhållna med "Teater mitt i maten". Det låter bra att vi blir underhållna när vi sitter och äter för då behöver man ju inte tänka på att vara så social och trevlig. Det räcker att man äter tittar och ser glad ut. Sedan får man gå hem.

Snart ska jag på bloggträff. Det är lite skrämmande tycker jag. Jag kanske inte alls är som de andra förväntar sig att jag ska vara. De kanske får en chock när de ser mig och tänker "Vad är det där för en grå och tråkig tant?". När jag tänker på er som är mina bloggvänner så har brukar jag tänka saker som "den coola", "den snygga", "den kvicka", "den tokroliga", "den lilla trevliga", "den glada"  osv. Vad tänker ni om mig?

11 kommentarer:

Fru Venus sa...

Eeehhh....vilken av ovanstående är jag? Kände inte att det var nåt där som passade...? ;-) Nu har ju jag träffat dig, men innan tänkte jag, "Hon där med den mest lågmälda, härligaste och mest spännande humor som finns" Och hur rätt hade inte jag!!

Malla sa...

Jag tänker att du är världens bästa Knasterfaster!
Du är rolig och söt och lätt att prata med :)
Även om du inte tycker det stämmer med verkligheten så kommer vi alldeles säkert ha väldigt trevligt!! :)
Tror inte alls att du är grå och tråkig.

Mika sa...

Den lite tokiga, glada, humoristiska, djurälskande typen... typ.

nillas liv på pinnen sa...

Okej. "Den lilla trevliga" lär inte vara jag i alla fall.
Du är min Jane Austen! =)

Finnpajsaren sa...

Men gud vad kul med klinikfest! Jag vill också gå på nåt sånt = det tråkiga med att ha eget litet företag... :-(

Om dig tänker jag att du är lite eftertänsamt underfundig :-)

Singelmamman sa...

Och jag har just "upptäckt" dig så jag har inte hunnit få någon bild ännu. Men blir ju väldigt nyfiken när Fru Venus och Nilla (som jag har träffat) ger sin bild av dig. :-)
Glad tror jag att du är, ofta.

Shamrock sa...

Jag har fått för mig att ser ut som en sportig typ. Att du är rolig med en underfundig humor, har hög stresströskel (måste ha det eftersom du har 3 söner)

Knasterfaster sa...

Fru Venus: Jag har alltid känt att du har en vuxenhet under den där roliga ytan du har. Hur rätt hade inte jag? Du är "omhändertagande"
Malla: Jag tänker ju på dig som den smått galna men också som "den otroligt snälla"!
Mika: Jag ser alltid bilden du har på din blogg framför mig när du kommenterar. Jag har inte varit inne hos dig så ofta men jag tänker på dig som "clownen". Jag tror att du inte är rädd för att göra bort dig.
Nilla: Du är "den kloka".
Finnpajsaren: Dig tänker jag på som "den balla coola med ett stort hjärta".
Singelmamman: Du är väldigt diffus för mig också men jag är säker på att du är väldigt väldigt trevlig!
Shamrock: Jag tänker på dig som "den trygga". Jag tror du är en sådan som man kan sitta tyst tillsammans med utan att det känns pinsamt.

Nilla sa...

NÄÄÄÄÄÄÄ, du skämtar?!
Ja, det gör du förstås; du är ju "den ironiska"...
Men jag är klok egentligen. Fast man inte direkt kan tro det. Om man känner mig via min blogg, alltså.

Knasterfaster sa...

Nilla: Nej, jag varken skämtar eller är ironisk. Du är klok.

nillas liv på pinnen sa...

Och du måste vara synnerligen smart och klarsynt som ser det mellan raderna i mitt babblande...;)