fredag 1 oktober 2010

Alla är hemma

Fredag kväll och hela familjen är samlad igen. Sambon har varit i Stockholm sedan i onsdags. Största kom hem från en kompis för en stund sedan. Alla sover hemma inatt. Skönt. Dubbelsängen började kännas lite ödslig

Mellan har fått en cykel idag! Han gjorde sista dagen som prao på ICA och fick en cykel! Han fick ostbågar, läsk och en clementin också. Cykeln är cool. Jag är riktigt avundsjuk. Hoppas jag kan få den snart.

Ikväll har jag bokat tåg- och bussbiljetter för nästa helg. Skönt att vara ute i god tid.

Minsta ville gå och lägga sig redan kl. 21 ikväll. Han var trött efter en intensiv vecka. Idag var de i badhuset med skolan. Han har lekt med kompisar varje dag efter skolan. Onsdag och torsdag har de varit några för många här hemma för att jag ska tycka att det är ok när de är ensamma hemma. Igår när jag kom hem var det  oboy över hela köksgolvet och på bordet och toapappret var slut. Jag har pratat med Minsta om det. Kul att han har kompisar i alla fall.

Nu ska jag gå och mysa med Sambon. Han har redan gått och lagt sig. Mellan sitter här och spelar gitarr för mig men jag får nog säga tack och god natt nu.

5 kommentarer:

Singelmamman sa...

Tackar och säger godnatt jag med. Och framförhållning och ute i god tid är mitt mellannamn, och första namn. Jo visst absolut.

nillas liv på pinnen sa...

Oboy över hela köksgolvet hör till de saker man inte saknar när de växer upp, tycker jag.

Nina sa...

jag var såååå trött igår. hade velat gå och lägga mig innan 21....
jag är alltid trött på fredagar !

Malla sa...

Skönt med alla samlade hemma!
Men schysst - fick han en cykel??! Så snällt!

Shamrock sa...

Du kanske oxå ska praoa på Ica- då kan ju du oxå få en cykel