fredag 15 oktober 2010

Samband

Idag såg jag ett samband. Ibland känner jag mig yr när jag går snabbt och långt på eftermiddagarna. (Jag går från mitt arbetsrumt till en annan avdelning på sjukhuset, en promenad på cirka 2 km.) Dagar då jag äter en riktig lunch blir jag inte yr. Dagar då jag bara ätit lite salladsblad blir jag yr. Aha!

Däremot ser jag inget samband mellan hur mycket vin jag dricker och hur varm jag blir. Ikväll har jag druckit 1 1/2 glas vin och är väldigt varm om tårna. Förra helgen när jag var hos fru Venus drack jag xxx glas vin och ändå behöll jag strumporna på.

Imorgon ska jag till tandläkaren kl. 14. På en lördag! Åh så kul och annorlunda att gå till tandläkaren på en lördag! Min ordinarie tandläkare som heter Susanne och pratar danska är barnledig så jag kommer att få träffa en Johannes istället. Åh, så spännande!

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Promenera på salladsblad gör mig också yr i mössan. Vin brukar ge den där värmeeffekten ibland ;D
Kram

Fru Venus sa...

Betyder det att vi har kalla golv? Jag vill ha en fullständig rapport om din nya tandläkare imorgon! Kvällskram :-)

nillas liv på pinnen sa...

Två kilometer? Men så långt är ju inte sjukhuset! Alls.

Singelmamman sa...

Du är en av de roligaste människor jag känner. Och klokaste. Ikväll har jag druckit lite mindre mängd vin än förra helgen, och jag minns inte om jag var kall eller frusen då. Men ikväll fryser jag. Och två kilometer är bra promenad, bara för att? vad det nu var du skulle göra.

Malla sa...

Tandläkare på en lördag - nästan lite lyx! :)