torsdag 28 oktober 2010

Ett gott samvete är bästa huvudkudden

Jag drömde en mardröm inatt. Jag vaknde av att jag var livrädd och hade hjärtklappning. Sedan hade jag svårt att somna om. Jag minns inte när jag hade en mardröm senast. Det var många år sedan. Det var nog för det där arga jag skrev om skiteriet igår. Det var mitt dåliga samvete som väckte mig. Jag drömde att jag satt ensam i baksätet på en bil på en öde parkering. Då kom ett gäng tonårskillar. De såg inte mig eftersom det var mörkt i bilen. De var 7 - 8 stycken, alla med olika hudfärg. De tryckte ned en kille på marken och tog ett hopprep runt hans hals som de spände väldigt tajt genom att fästa det mot asfalten med en häftpistol(!?). Sedan tog de en fårsax och började klippa upp skinnet på honom....Där vaknade jag! Värsta skräckfilmen ju! Brrrrr 

Jag har varit extremt upptagen idag sedan jag jag kom hem. Det var något som jag måste göra. Det tog många timmar att göra men nu är det gjort. Nu blir ni nyfikna va? Nähäpp, ni får inget veta. Inte ännu i alla fall.

Jag är väldigt trött nu. Idag har jag inte varit elak. Hoppas jag kommer att sova gott.

9 kommentarer:

Malla sa...

Usch vilken dröm!
Jaa,jag blir väldigt nyfiken :)

nillas liv på pinnen sa...

Usch, vilken fruktansvärd mardröm!
Men jag tror inte den har att göra med ditt skitinlägg. Sa du ifrån idag?
Nej, det gjorde du väl troligtvis inte då.

Singelmamman sa...

Drömmen kan absolut inte höra ihop med skithistorien. Men det är nog en av de läskigaste drömmar jag läst om. Förresten vad skrev du, hemlighet? Vadå?

Fru Venus sa...

Hemlis, ja tack! :-) Drömmen har INGET att göra med ditt skiteriskrivande, så det så! Kram på dig!

Renée sa...

Usch, mardrömmar är inte kul... Själv har jag lidit av att drömma mardrömmar ofta. Dock slutade jag med detta när jag fick bra värktabletter! Knasigt va.

Mina dagar sa...

Men gud vilken hemsk dröm!
Du har säkert sett massa läskiga Halloween grejer den senaste tiden och påverkats!
Har man sagt A får man säga B så det så;);)
Njuta av fredagen!
Kram Eva

Ulrika sa...

Stackare. Sådana där mardrömmar är inte att leka med. Huvva.
Efter riktigt hemska mardrömmar måste jag upp och sätta på tv´n, liksom fylla skallen med nytt och mindre hemskt innehåll. Äntligen hemma är bra ;)

Hoppas du får sova bättre inatt. Tror inte heller det var ditt dåliga samvete, men säg ifrån du, för ringa när man sitter och skiter det gör man bara inte. Absolut inte!
Säg ifrån du!

Tantaluran sa...

Usch - och mardrömmar som kan stanna kvar hela nästa dag inuti en.

Shamrock sa...

Du är väl aldrig elak.