måndag 11 oktober 2010

Det är tanken som räknas!

I fredags övernattade jag hos Singelmamman. Som tack för mat och husrum gav jag henne ett litet paket. Jag hade bråttom då jag letade efter något att ge henne eftersom jag var på väg till Stockholms-bussen. Det är ju ändå tanken som räknas tänkte jag och handlade en påse nötter och en fårskalle(det var ett helt får men den hade en skalle också förstås) Hur tänkte jag då?!

Att jag råkade handla av en praoelev som slog in paket för allra första gången i sitt liv och att det tog 30 minuter för henne att göra det är en annan historia....

8 kommentarer:

Shamrock sa...

Varför är det alltid så när man har bråttom?

Mika sa...

Hahahaha... ibland är det så svårt att få till den där gåvan. Det känns bra när man står där i butiken... men sedan... då blir det så konstigt... säkert ett jättecharmigt får det där ;)

nillas liv på pinnen sa...

Nu har jag funderat hela kvällen men jag kan inte komma på varför.

Knasterfaster sa...

Shamrock: Det är alltid så för mig. Jag fastnar alltid framme vid kassan. Är det inte det ena så är det det andra som strular. Jag har vant mig vid att det är så. Tur ändå att jag hann med bussen. :)
Mika: Fåret var så urgulligt och användbart också för det var ett måttband inuti. Nötterna kunde man tvätta med. :)
Nilla: Du kan sluta fundera på det nu. Min hjärna var avstängd när jag handlade de där sakerna så jag tänkte inte alls. Då blir det som det blir. Jag borde ha köpt en flaska champange istället. :)

Mika sa...

Hahahahaha... nu anar jag att paketet var ännu knasigare än vad jag först trodde.... det är för härligt! En gång köpte jag plastdjur till en vän... hahahaha... fick för mig att hon var tokig i dom... dom stod överallt nämligen... då visade det sig att det var hennes son som placerade ut dom i hyllor och i fönster... hahaha... sedan dess köper jag mest blommor och vin! Det blir mindre tryckt stämning då!

Knasterfaster sa...

Mika: Ha ha ha. Jag hade aldrig fått till det så bra om jag hade tänkt att jag skulle ge något till någon som symboliserade hur fåraktig och dum som en påse nötter jag tyckte att den människan var.

Singelmamman sa...

Hahaha! Men du vet att jag blev glad för paketet, och det var levererat på ett underbart sätt. Lite diskret, som jag tror att bara du kan! Kram

Knasterfaster sa...

Singelmamman: Det var tur för mig att det var just du som fick just det här paketet!