fredag 22 oktober 2010

Vrålhungrig

Jag är faktiskt hemskt hungrig nu. Måste bara vila mig en stund innan jag sätter igång att göra tacopizza. Det har snöat här! Största cyklade omkull på väg till skolan pga halkan. Jag har inte hunnit fråga honom hur han mår nu. Han ringde mig på jobbet precis då han cyklat omkull. Då sa han att han inte hade slagit sig så mycket. Jag sa åt honom att ta det väldigt försiktigt och helst gå resten av vägen till skolan. Sedan ringde jag hem till Mellan och sa åt honom att ta bussen till skolan idag. Vet ej hur han gjorde. Minsta har cyklat till badhuset fram och tillbaka jag undrar hur det gick. Det finns lite att prata om medan vi lagar maten tillsammans.

Till lunch åt jag pastaskruvar med rökt höns och vita bönor. Hon i kassan sa att de vita bönorna var champinjoner. Jag undrar varför hon sa det. Kanske hon ville vara fredagsrolig? Jag tycker inte om champinjoner och jag såg att det var vita bönor. Mina sekreterarkamrater åt lunch redan 10.45. Jag  hade ingen mat med mig och personalrestaurangen öppnar inte förrän kl. 11 så jag åt senare. Det var inte gott.

Vad äter ni oftast till lunch på jobbet?

6 kommentarer:

Maj Korner sa...

Filmjölk. På riktigt.

Malla sa...

Nu när jag bara jobbar 75% tar jag inte lunch, jag äter en macka eller en frukt eller en shake under tiden jag jobbar istället.

Gafflan sa...

Jag går ju hem på lunchen och då blir det vad som finns kvar från gårdagens middag eller så kokar jag några ägg, tar lite tonfisk, lite sallad och en klick majonäs. Det får inte ta för lång tid, har bara 45 min. I alla fall måste jag äta något.
Kram

Mika sa...

...bakad potatis... tyvärr. Väldigt gott, väldigt dyrt och inte särskilt nyttigt. Men enkelt att få tag på...och det verkar som jag ALDRIG lyckas få rester över att ta med mig längre!

Shamrock sa...

Jag SKA ha matlåda med mig. Men det händer att jag inte har det... då blir det sushi, pasta eller kinamat, pastasallad. Jag växlar mellan 4 ställen...

Knasterfaster sa...

Maj: Brr så kallt med fil till lunch!
Malla: Men du har väl rätt till 30 min lunchpaus?!
Gafflan: Så praktiskt att kunna gå hem och äta lunch!
Mika: Det går ju att baka potatisen i mikron på jobbet också och ta med sig en röra! Det gjorde jag ganska ofta förut. Rester får vi nästan aldrig heller.
Shamrock: Vem säger att du SKA ha matlåda? Bra att ha fyra sällen att variera mellan.
Alla: Jag har nästan aldrig med mig matlåda.