tisdag 10 maj 2011

Min diagnos

Vi har fått göra personlighetstester på jobbet. Det är för att vi ska veta om varandras svagheter och styrkor. Jag är en INPT. Det finns 16 olika bokstavskombinationer. Jag är ensam i min grupp. I:et i INPT står för introvert. Vi är fem stycken introverta människor på min arbetsplats och 17 stycken extroverta. Vi som är introverta tänker först och talar sedan. Det gör inte de andra. De bara babblar och gör saker utan att tänka. Det är tur att de har oss. Här kan ni läsa vem jag är (hittade ett liknade test på nätet):  Knasterfaster.  Jag fick INBT i det här testat men det fick jag nästan på jobbet också. Är ni introverta eller extroverta?

Ikväll kom jag hem strax innan 21 för jag och Minsta var och lyssnade på Flick- och manskören i kyrkan. Mellan är med i manskören. De sjöng vackert. Minsta åkte bussen själv till kyrkan och hem igen. Jag cyklade.

Imorgon har jag lovat att jobba över. Idag arbetade jag 07.30 - 17.45. På torsdag är det Vårruset. Det ska jag gå för jag tycker inte om att springa. Jag har aldrig deltagit i Vårruset tidigare.

11 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jag har gjort testet. Och jag har tur som har dig!

nillas liv på pinnen sa...

Jag är introvert när jag sover, men annars vet jag inte...? Vad tror du?
Jag tycker det är så bra att ni får sådana där diagnoser för då vet ni ju hur alla är och behöver inte lära känna varandra. Sketabra.

Singelmamman sa...

Extrovert så det visslar om det. Och beskrivningen passar då verkligen in på mig. Tur att vi har varandra.

Fru Venus sa...

Vet inte riktigt. Jag är nog EXKR (extra kort) och ÖRVG (överviktig) men jag tror att jag med åren tänker till lite mer innan jag öppnar brödhålet.

mockapocka sa...

Haha, vilken grej. Jag är nog också EXKR, som fru venus och i övrigt är jag typiskt introvert och typiskt extrovert. Tror jag. Ska kolla.

Shamrock sa...

Man kan säga att vi kompletterar varandra.... Vårruset brukar vara jättekul

Åsa sa...

Roligt med alla dessa tester, finns ju dessutom en uppsjö på nätet. Fick en massa kollegor och andra att göra testet enl din länk. Närmsta kollegan blev som dig och jag blev EIKP... Vi matchar riktigt bra hon och jag! Tur att alla inte är lika!

Knasterfaster sa...

Osloskånskan: Du och jag forever.
Nilla: Jag tror att du är introvert. Det sketabraiga är att vi lär känna varandra bättre och inte att vi inte lär känna varandra. Faktiskt.
Singelmamman: Upplever du mig som introvert så det visslar om det?
Fru Venus: Brödhålet? Var har du det?
Mockapocka: Har du kollat?
Shamrock: Jag ser fram emot fikat på Vårruset.
Åsa: Så spännande att du har en kollega som är som jag! Du matchar jag säkert dig riktigt bra också!

Sussi sa...

Vet inte om min kommentar ramlade bort eller ej?
Jag blir urloggad efter en sund. Sitter i hoetll foajen och laser din blogg medans Mr A jobbar , ena dottern sover och den andra pluggar.
Men, som jag skrev i min forra kommentar sa har jag inte trakigt for jag laser din blogg.
Hurrudu, jag undrar just var jag skulle hamna i det dar dar testet?
Hoppas du fick anvandning for det du handlade hos oss!
Laser mer fran dig i morgon igen.
Sussi pa sussiLi

Knasterfaster sa...

Sussi: Din kommentar ramlade inte bort. När du kommenterar på sådant som är av lite äldre datum så får jag ett mejl och granskar kommentaren innan jag publicerar.
Så roligt att jag kan underhålla dig när du är i London!
Ha,ha,ha du behöver inte göra testet. Du är i alla fall inte introvert. ;)
Jag hade SussiLi-kläderna på mig på FLYT tillsammans med svarta tights och ett par bruna converse. Jag fick mycket beröm för min klädsel. Du är välkommen tillbaka hit till bloggen imorgon. :)

Anonym sa...

Jag är lika mycket introvert som extrovert! Typiskt mig, lagom och kan inte bestämma mig!